Otvorili smo prijave za poduzeća na 17. Job Fair!

Sedamnaesti Job Fair ne želite propustiti iz više razloga koje otkrivamo!

Job Fair - središte okupljanja tisuća posjetitelja i stotine tehnoloških poduzeća. I ove godine pružamo jedinstvenu priliku predstavnicima uspješnih domaćih, regionalnih i inozemnih poduzeća predstaviti svoje specifično područje rada i buduće karijerne prilike koje očekuju posjetitelje sajma.

Što ima novo?

Job Fair se ove godine održava 8. i 9 . svibnja u Mozaik Event Centru. Umrežite se kroz razgovor na štandovima te predstavite prilike i pogodnosti koje vaše poduzeće nudi. Tijekom talkova, radionica i panel rasprave podijelite s posjetiteljima aktualne novosti o gorućim temama u industriji iz koje dolazite. Na kraju prvog dana opuštamo se uz Loosen up zabavu i King of Coctails osvježenja.

Ne čekajte zadnji tren! 

Prijave za poduzeća otvorene su do petka, 22. Ožujka do kraja dana, a prijaviti se možete putem internetske stranice Job Faira.  Pozivamo poduzeća da se prijave na vrijeme kako ne bi propustila priliku sudjelovati na nezaobilaznom događaju za umrežavanje i predstavljanje svojih karijernih mogućnosti. Ponudu za ovogodišnji Job Fair možete zatražiti slanjem upita na e-adresu jobfair@fer.hr

Za više informacija čitajte novosti na našoj internetskoj stranici.  Pratite na nas našoj Facebook, Instagram i LinkedIn stranici. Također, pretplatite se na naš YouTube kanal gdje možete pratiti Job Fair uživo, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine. Job Fair organiziraju FER, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave