Razotkrivamo datum i lokaciju 17. Job Faira!

Sedamnaesti Job Fair je iza ugla, a što se mijenja otkrivamo sad!

Neobično vrijeme?

Ranije nego inače, 17. Job Fair stiže 8. i 9. svibnja! Priključi se jednom od najvećih okupljanja s preko dvije tisuće posjetitelja i preko sto tehnoloških poduzeća. Iskusi upoznavanje s više od 100 domaćih, regionalnih i inozemnih poduzeća te njihovim specifičnim industrijama.

Da, opet se selimo!

Ove godine Job Fair nastavlja tradiciju selidbe! Novo mjesto druženja bit će Mozaik Event Centar. Konkretno, družit ćemo se u dvoranama Zemlji, Vatri  i Vodi. Pripremite se za transformaciju ovog prostora u centralno mjesto okupljanja tehnoloških stručnjaka tijekom dva dana. Opsežan program omogućit će različite oblike druženja, a uskoro ćeš saznati i točan raspored. 

Neke stvari ostaju iste…

Ostaje sve što volite! Uz mnoštvo štandova na kojima će ti predstavnici poduzeća reći nešto više o svojem poduzeću i industriji iz koje dolaze, moći ćeš uživati u talkovima, panel raspravi, radionicama i Loosen up zabavi. Dođi i budi u toku! Saznaj najnovije vijesti o najaktualnijim temama u industriji koja te zanima, nauči nešto novo ili se jednostavno dobro zabavi. Svakako ne propusti ovu jedinstvenu priliku!

Kako se prijaviti?

Registrirati se možeš putem internetske stranice Job Faira.  Kad napraviš svoj profil, dobivaš QR kod s kojim ćeš moći ući na sajam. Osim toga, moći ćeš na internetskoj stranici rezervirati mjesto na radionicama, ali više o tome saznat ćeš uskoro prilikom objave detaljnog programa. 

Za više informacija čitaj novosti na našoj internetskoj stranici.  Prati na nas našoj Facebook, Instagram i LinkedIn stranici. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair uživo, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine. Job Fair organiziraju FER, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave