CV u ruke i prijavi se na Job Fair Meetup

  • September 24, 2020 12:00

Ovogodišnji epicentar lova na karijere održat će se na Job Fair Meetupu koji se organizira na  Fakultetu elektrotehnike i računarstva i u Klubu studenata elektrotehnike od 19. do 23. listopada 2020. godine. Upravo zato je važno da rezerviraš svoje mjesto na FER-u ili u KSET-u koji će vrvjeti poslovnim prilikama pripremljenih od strane 40 vrhunskih poduzeća. Saznaj kako razviti karijeru u Hrvatskoj, umreži se s najuspješnijim poduzećima, razmjeni znanja i iskustava o aktualnim temama iz svijeta tehnologija te stekni nove vještine sudjelujući na talkovima, radionicama i panel raspravama.

Klik, prijava, ulaznica

Prijaviti se možeš putem službene internetske stranice Job Faira. Ispuni  bazu životopisa i na svoju adresu e-pošte dobit ćeš QR kod koji će ti služiti kao ulaznica. Prilikom dolaska na Job Fair Meetup, trebat ćeš pokazati svoj važeći QR kod koji će ti skenirati volonteri na ulazu u KSET ili prilikom dolaska na radionicu na FER-u.

Ne zaboravi posjetnicu

QR kod koji dobiješ na svoju adresu e-pošte poslužit će ti i kao posjetnica. Naime, poslodavci te nakon upoznavanja mogu pozvati na intervju ili će htjeti ostati u kontaktu zbog čega je važno da imaš posjetnicu. S druge strane, poduzeća će imati aplikaciju pomoću koje će moći skenirati tvoj QR kod kako bi te jednostavnije kasnije pronašli u bazi životopisa. Tako se kod poduzeća koje ti je zanimljivo možeš više istaknuti među ostalim životopisima koje će vidjeti u bazi.

Ništa bez rezervacije

Zbog trenutno važećih epidemioloških mjera te ograničenja broja osoba u zatvorenim prostorima, uz ispunjavanje baze životopisa, ako želiš sudjelovati na određenom talku, radionici ili panel raspravi trebaš se prijaviti putem studentskog panela unutar Job Fair Meetup stranice koristeći podatke sa Job Fair stranice koji će poslužiti za rezervaciju mjesta na željenom sadržaju i kasnijem networkingu. U slučaju viška slobodnih mjesta, moći ćeš se priključiti sadržaju za koji nemaš rezervaciju, samo ako imaš QR kod. U slučaju da ne uspiješ rezervirati svoje mjesto niti na jednom od sadržaja, svejedno možeš predati svoj životopis u bazu jer će on i dalje biti vidljiv i dostupan svim poduzećima koja sudjeluju na Job Fair Meetupu.

Job Fair Meetup organizira se u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a studente pozivamo na odgovorno ponašanje.

Za više informacija prati naš blog na internetskoj stranici, lajkaj nas na Facebooku i  zaprati na Instagramu . Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair Meetup od doma! Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).