Stiže nova prilika za lov na karijere: poznat datum održavanja drugog Job Fair Meetupa!

  • February 02, 2021 12:00

Već dobro poznata mjesta, Fakultet elektrotehnike i računarstva i Klub studenata elektrotehnike će od 10. do 14. svibnja 2021. godine ponovno ugostiti vrhunska tehnološka poduzeća iz različitih industrija koja su svim posjetiteljima pripremila aktualne poslovne ponude. Upoznaj se s njihovim predstavnicima u opuštenoj atmosferi i uživaj u velikom izboru poslovnih prilika koja će i onim najizbirljivijima omogućiti pronalazak posla ili prakse. No, uz to, kroz različite sadržaje na neformalan način možeš se umrežiti, razmijeniti znanja i iskustava te steći nove vještine. Također, uz talkove, radionice i panel rasprave u ležernoj atmosferi saznaj više o aktualnim tehnološkim temama, problemima i rješenjima te mogućnostima zapošljavanja i razvoja karijere u Hrvatskoj. 

Vraćaju se poznati sadržaji!

Radi velike prošlogodišnje zainteresiranosti i pozitivnih povratnih informacija, Job Fair Meetup ponovno ti donosi mnogo uzbudljivih sadržaja putem kojih će ti brojna uspješna domaća poduzeća predstaviti svoje projekte, tehnologije i znanja održavanjem talkova u jednoj od tri kategorije: Career Ladder, Dangerous Dip, (Dis)Continued Tech, radionica gdje ćeš u manjoj grupi moći direktno učiti o specifičnoj tehnologiji i panel raspravama koje će te uvesti u aktualne teme poslovnog života. Ako želiš među prvima saznati više o pojedinim poduzećima i njihovim sadržajima, nastavit pratiti našu internetsku stranicu!

Svoju ulaznicu pripremi danas!

Job Fair Meetup jedinstvena je prilika da se povežeš s vrhunskim poduzećima i tako proširiš svoju poslovnu mrežu, ali i razmijeniš dosadašnja stečena iskustva. Osim što ćeš se upoznati s velikim brojem poduzeća i istražiti njihove otvorene pozicije te tako vidjeti stanje na tržištu rada, moći ćeš saznati iz prve ruke kakvi su profili kandidata traženi te steći nove vještine koje će te učiniti konkurentnijim od ostalih kandidata prilikom prijave za posao. Zato ne zaboravi rezervirati svoje mjesto na Job Fair Meetupu putem Job Fair Meetup internetske stranice gdje početkom travnja počinju prijave, a time i otvaranje baze životopisa koja će sadržavati životopise svih studenata, a njezino ispunjavanje ti osigurava ulaznicu za Job Fair Meetup koji će imati ograničen broj sudionika.

Job Fair Meetup organizira se u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a studente pozivamo na odgovorno ponašanje. 

Za više informacija čitaj naš blog na internetskoj stranici, lajkaj nas na našoj Facebook stranici i prati na Instagramu. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair Meetup od doma, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine! Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).