Ma naručit ću s interneta - Amazon, CloudSense, Code Cacao, Styria


2894b53f594aee24c190bd8f1bb8050e

Web servisa ima mnogo, ali jedan se sve više ističe u svijetu i u Hrvatskoj, a to je online kupovina. Od digitalnih do konkretnih proizvoda, ova grupa poslodavaca tu je da ti ponudi sve ono što trebaš, a da pritom ne moraš ni mrdnuti iz udobnosti svog doma. Ako želiš raditi u timu koji nam to omogućava, dođi na Job Fair i raspitaj se tko, što, kako i gdje na jednom mjestu!

Amazon

Amazon Web Services (AWS) dinamična je poslovna jedinica Amazona koja brzo raste. Od početka 2006. godine AWS je tvrtkama svih veličina pružio infrastrukturu za platformu u oblaku. Koristeći AWS tvrtke mogu zatražiti izračun potrošnje energije, skladište i druge usluge, čime dobivaju pristup svjetskoj računalnoj infrastrukturi koja je okosnica višemilijardskog poslovanja ovog poduzeća. AWS je posvećen osiguravanju da oni koji rade na razvoju, kao i njihove tvrtke, imaju potrebne alate i usluge kako bi bili uspješni.

CloudSense

CloudSense je vodeća tvrtka za cloud tehnologije s naglaskom na Salesforce. Internacionalna tvrtka s 250+ zaposlenih te uredima u Zagrebu, Londonu, New Yorku i Sydneyju, klijentima omogućuje povećanje efikasnosti prodaje, integraciju u CRM, ERP, SaaS i sl. za prodajne timove, e-trgovinu…

Code Cacao

"Naš code je poput ode,
Naš cacao od šećera slađi,
Ako ti se sviđa ovdje,
Onda posao kod nas nađi!"

Kažu da im je poezija loša, no u drugim poljima su mnogo sposobniji, stoga, ako si tehnološki entuzijast, navrati do njihovog štanda i raspitaj se o Code Cacao!

Styria

Tvrtka se bavi razvojem digitalnih proizvoda u medijskoj industriji.

Na Facebooku možeš pratiti aktualnosti vezane uz Job Fair i uvijek imati najsvježije informacije na jednom mjestu!