Preuzmite Job Fair mobilnu aplikaciju i digitalizirajte iskustvo!

  • 7. Svibanj 2019. 09:00

Ovogodišnji su Job Fair developeri u suradnji s Undabotom marljivo radili na poboljšanju Job Fair aplikacije za pametne mobilne uređaje. Aplikacija će vam olakšati pronalazak svih potrebnih informacija za vrijeme trajanja najvećeg sajma poslova koji se održava 15. i 16. svibnja na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva

Brže i bolje predstavite sebe
Za pristup aplikaciji nije potrebna prijava. Ako ste predali životopis u novootvorenu bazu životopisa, koji ste izbrusili uz pomoć naših pet pobjedničkih savjeta, tada posjedujete račun s kojim se možete prijaviti. Na vašem će računu biti sačuvan QR kod kojeg poslodavci koriste kako bi brže i jednostavnije došli do vašeg životopisa te ga kasnije i sačuvali.

Isplanirajte svoj dolazak do maksimuma
Pri pokretanju aplikacije otvara se dnevni raspored. Jednim klikom možete se prebaciti s radionica na predavanja te pročitati tko će održati predavanje, njegov kratki opis te mjesto održavanja. Nova mogućnost aplikacije je ocjenjivanje radionica i prezentacija. Događaj koji želite posjetiti također možete dodati u svoj osobni kalendar.

Družite se s predstavnicima poduzeća
Ako vas zanima određena radionica ili predavanje te biste htjeli pročitati više o poduzeću čiji će predstavnici biti dio Job Fair događaja - od toga će vas dijeliti jedan klik. U opisu će vam se odmah ponuditi informacije o poduzeću i pristupu interaktivnoj mapi koja će vam pokazati gdje se događaj održava. Kod kratkog opisa poduzeća postoji i opcija koji vas direktno vodi na stranicu poduzeća s obiljem informacija. Također, dodana je i opcija pronalaska štandova!

Budite u toku s novostima
Job Fair svake godine dijeli zanimljive informacije svojim posjetiteljima. Na početnom sučelju, pokraj dnevnog reda, nalazi se kategorija za “Novosti”. Pratite ih i informirajte se!

Posjetite 115 poduzeća
Na ovogodišnjem sajmu ugostit ćemo 115 poduzeća! Jeste li odlučili koga ćete posjetiti na štandu? Ako još niste o tome razmislili i čekate sajam poslova kako biste mogli provjeriti s kim sve možete pričati, u naslovom sučelju odaberite kategoriju “Poduzeća” koja su posložena abecedno, a možete ih sortirati i po industrijama kojima pripadaju.

Osvojite nagrade
Uz predavanja i radionice, za vrijeme posjeta Job Fairu nemojte zaboraviti prisustvovati na različitim dodatnim sadržajima koja organiziraju poduzeća. Najbolji studenti bit će nagrađeni vrijednim nagradama!

Pratite nas uživo!
Ne možete doći na Job Fair? Organizatori su se potrudili i ove godine osigurati prijenos sajma uživo na službenom YouTube kanalu. Kanal možete pronaći unutar aplikacije u kategoriji “O nama”.  

Kako biste nas lakše pronašli i podijelili s nama svoje dojmove koristite službeni hashtag #jobfair19 na svojim društvenim mrežama.

Preuzmite aplikaciju!
Već danas aplikaciju možete preuzeti za Android, a ako ste iOS korisnik aplikacija vas čeka i u App Storeu.

Sajam poslova Job Fair spaja vrhunske hrvatske studente i najbolja tehnološka poduzeća u regiji i inozemstvu, a održat će se 15. i 16. svibnja na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva

Za više informacija pratite našu internetsku stranicu, Facebook stranicu i Instagram profil.