Lista nagrada i dodatnih sadržaja na Job Fairu je još duža!

  • 11. Svibanj 2019. 14:00

Nastavljamo s nizom zabavnih dodatnih sadržaja na četrnaestom sajmu poslova Job Fair! Ako niste u prošloj najavi pronašli dodatnu aktivnost koja će vas opustiti, pripremite se za novi set zabave koji će se održati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Osvojite putovanja
Lemax želi znati tko će baciti najdalje papirnati avion. Najbolji pilot osvojit će vožnju avionom iznad Zagreba!

Posjetite Končarov vjetropark i upoznajte se s njihovim vjetro turbinama koristeći HoloLens virtualne naočale. Najznatiželjniji će ih moći rastaviti i vidjeti sastavne dijelove!

Želite posjetiti nordijske zemlje? Na štandu poduzeća Syntia dođite do ulaznica za posadu broda koja osvaja svijet ili osvojite majicu. Kako god okrenete, nema gubitka!

Misteriozne nagrade divova
IN2 dolazi s besplatnim specijalizacijama i radionicama, a svi koji uspješno riješe mozgalicu dobit će tajnu nagradu!

Volite dizajn i razvoj web ili mobilnih aplikacija? Odmjerite vještine i dokažite ArsFuturi da ste vi pobjednik njihove nagradne igre!

Vješti ste u video igrama s vožnjom ili super brzo rješavate zagonetke? Nemojte zaobići Megatrendov štand.

Upoznajte se s Bornfightom. Riješite zabavni problem i osvojite nagrade! A ako im predate životopis - dobit ćete cool merch!

Znatiželjni ste? To je dovoljno za pobjedu pravog hakera! Infigo vas poziva na dvoboj hakera. Dođite i pokažite im svoje vještine!

Vrijeme je da se smrznete! Deegloo je pripremio igru u kojoj možete vidjeti kako je biti developer unutar njihovog ML tima za razvoj web aplikacija. Najbolje očekuju bežične Sennheiser slušalice!

Kvizovi za sve stručnjake!
Znate sve o ML-u, NLP-u i CV-u? Svratite do štanda doXraya i riješite kviz.

Axilis dolazi s brzopoteznim kvizom i online challengeom. Izazovite kolegu, prijatelja ili profesora! 

Virtualna raznolikost
Razmišljate kako je raditi u Vertivu? Zavirite u njihov centar i otkrijte zašto su lideri na tržištu. 

Stype CS na Job Fair donosi nagrađivanu opremu - imaginarnog prijatelja! Rukama ćete upravljati grafikom i komunicirati s novim kolegom! 

Uz navedena poduzeća, dodatni sadržaj na četrnaestom sajmu poslova pripremili su i GDi, Rimac Automobili, NEOS, GIS Cloud, Diverto, Gideon Brothers, Communis!

Podijelite s nama na kojim ćete aktivnostima sudjelovati koristeći službeni #jobfair19!

Za više informacija pratite našu internetsku stranicu, Facebook stranicu i Instagram profil.

Job Fair sajam spaja vrhunske hrvatske studente i najbolja tehnološka poduzeća u regiji i inozemstvu, a održat će se 15. i 16. svibnja na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva.