Hotspot karijera je ponovno na FER-u: poznat datum održavanja 15. Job Faira!

  • 31. Siječanj 2020. 14:00

Sajam poslova Job Fair uspješno nastavlja svoju tradiciju kao točka sastajališta najzanimljivijih regionalnih i inozemnih tehnoloških poduzeća te hrvatskih studenata. Ove godine nam se u lovu na karijere možete pridružiti 13. i 14. svibnja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu gdje ćete tijekom dva dana trajanja sajma moći dobiti priliku razgovarati s potencijalnim budućim poslodavcima i sudjelovati u raznim, novim sadržajima koje smo vam pripremili. Sajam organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zbogom prezentacije, dobrodošli talkovi!
Brojna će uspješna domaća i inozemna poduzeća i ove godine zainteresiranim studentima svoje projekte, tehnologije i znanja predstaviti uz razgovor te različite zabavne i edukativne aktivnosti. Uz već otprije poznate praktične radionice, namijenjene stjecanju u praksi korisnih i primjenjivih znanja, ovogodišnje izdanje Job Faira studentima pruža priliku informiranja o najnovijim tehnologijama u industriji, pojedinim projektima poduzeća te specifičnim vještinama koje im mogu pomoći u daljnjem razvoju karijere - kroz niz tematskih talkova koji će se tijekom dva dana sajma održavati u KSET-u. Uz talkove, pozornica KSET-a ugostit će stručnjake iz poslovne i znanstvene sfere na dva panela, čime će studenti dobiti priliku sudjelovanja u uzbudljivim raspravama.

Posjetitelje će i dalje čekati štandovi, a najizdržljivije i kokteli
Studenti će se, osim kroz talkove i radionice, o specifičnostima pojedinih područja i poslova moći informirati i direktno s predstavnicima poduzeća na štandovima, koji će se protezati kroz prizemlje domaćina, FER-a. Uz glavni dnevni program, najizdržljiviji posjetitelji će imati priliku razgovarati s predstavnicima poduzeća u mnogo opuštenijoj i zabavnijoj atmosferi, punoj glazbe i koktela na Loosen up partyju. Odmorite se od prvodnevne potrage za karijerom i posjetite našeg drugog domaćina sajma, KSET, gdje će se party i održati.

Prošlogodišnji rekordi - zabilježeni!
Četrnaesti Job Fair može se pohvaliti s ugošćenih 115 vodećih poduzeća i više od 4000 posjetitelja. Prakse i poslovi dijelili su se u raznim industrijama, uključujući: radio i telekomunikacije, financije, energetiku, automatiku, informacijsku i komunikacijsku tehnologiju i geoprostornu industriju. Prošlogodišnje žarišne točke lova uključivale su domaće i regionalne divove poput sljedećih: Infobip, Rimac Automobili, Five, Nanobit, Infineon, KING ICT Facebook i Microsoft.

Klikom do karijere
Kako bi se i na ovogodišnjem Job Fairu istaknuli među poslodavcima te povećali šansu za zaposlenjem ili obavljanjem prakse u željenom poduzeću, studenti će tijekom mjeseci koji prethode sajmu, ali i za vrijeme trajanja sajma, moći predati svoj životopis putem internetske stranice Job Faira. Životopisi koji se predaju se spremaju u bazu životopisa koja će po završetku sajma biti dostupna poduzećima koja će sudjelovati na petnaestom Job Fairu. Ne propustite priliku u kojoj vam par klikova otvara vrata novoj praksi, poslu ili karijeri! Počnite brusiti svoje životopise već sad jer uskoro objavljujemo kada se CV baza otvara!

Za više informacija pratite internetsku stranicu sajma poslova, Facebook stranicu i Instagram profil.