Umreži se, razmjeni znanje i ulovi karijeru na Job Fair Meetupu!

  • 10. Rujan 2020. 12:00

Fakultet elektrotehnike i računarstva i Klub studenata elektrotehnike od 19. do 23. listopada 2020. godine, otvorit će vrata mnogim poslovnim prilikama. U opuštenoj atmosferi ćeš se moći upoznati s predstavnicima vrhunskih poduzeća. Izbora će biti mnogo jer smo osigurali najbolju selekciju iz više različitih tehničkih industrija u kojima vjerujemo da ćeš pronaći posao ili praksu. S druge strane, putem kreativnih sadržaja možeš bolje upoznati predstavnike poduzeća na neformalan način. Umreži, razmjeni znanja i iskustava te stekni nove vještine uz mnoge zabavne formate gdje se u ležernoj atmosferi možeš upoznati s aktualnim tehnološkim temama, problemima i rješenjima te mogućnostima zapošljavanja i razvojem karijere u Hrvatskoj. 

Osvježi se novim sadržajima

Kao i što smo najavljivali putem društvenih mreža, Job Fair Meetup donosi ti mnogo novih i uzbudljivih sadržaja. Na Job Fair Meetupu brojna uspješna domaća poduzeća će ti predstaviti svoje projekte, tehnologije i znanja održavanjem talkova u jednoj od tri kategorije: Deep Dive, New Tech On The Block i Into My Day, radionica i sudjelovanjem na panel raspravama. Više o pojedinim poduzećima i njihovim sadržajima saznaj uskoro na našoj Internet stranici!

Zašto trebaš već danas pripremiti svoju ulaznicu?

Job Fair Meetup nova je prilika da se spojiš sa vrhunskim poduzećima, proširiš svoju poslovnu mrežu i razmijeniš dosadašnje stečena iskustva. Osim što ćeš se upoznati sa velikim brojem poduzeća i istražiti otvorene pozicije na tržištu rada, moći ćeš i steći nove vještine koje će te činiti konkurentnijim među ostalim kandidatima. Ne zaboravi rezervirati svoje mjesto na Job Fair Meetupu putem Job Fair Meetup internetske stranice gdje uskoro počinju prijave, a time i otvaranje baze životopisa koja će sadržavati životopise svih studenata, a njezino ispunjavanje ti osigurava ulaznicu za Job Fair Meetup.

Job Fair Meetup organizira se u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a studente  pozivamo na odgovorno ponašanje.

Za više informacija prati naš blog na internetskoj stranici, lajkaj nas na Facebooku i zaprati na Instagramu. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair Meetup od doma! Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).