Upoznaj se s 40 vrhunskih poduzeća na Job Fair Meetupu!

  • 17. Rujan 2020. 12:00

Vrijeme za lov na karijere sve je bliže jer Fakultet elektrotehnike i računarstva i Klub studenata elektrotehnike od 19. do 23. listopada 2020. godine otvaraju svoja vrata Job Fair Meetupu! Upravo zato FER i KSET ponovno će postati poznato žarište karijernih prilika. Upoznaj se s prilikama za razvoj karijere u Hrvatskoj, umreži se, razmjeni znanja i iskustava te stekni nove vještine sudjelujući na talkovima, radionicama i panel raspravama koje su ti pripremili sudionici Job Fair Meetupa!

Pet dana upoznavanja

Job Fair Meetup okupit će preko 40 vrhunskih tehnoloških poduzeća iz različitih industrija unutar pet tematski odvojena dana. Detaljan raspored programa uskoro će biti objavljen na našoj internetkoj stranici, a do tada se možete upoznati sa svim sudionicima raspodijeljenim po industrijama:

Automation, Radiocommunications, Energy:

CETITEC, DOK-ING, HOPS, Končar GIM, Končar KET, Montelektro, Maxtena, Rimac Automobili

Big Data, Computer Vision, Network & Security:

CROZ, Megatrend poslovna rješenja, Memgraph, Microblink, Mireo, Nanobit, Photomath, RealNetworks

Embedded & Automotive:

CETITEC, Gideon Brothers, GlobalLogic, Greyp Bikes,  Medtronic, Netgen, Omega software, Xylon

ICT:

Atos, Axilis, Croatia osiguranje, DataBox, Ekobit, Inceptum, KING ICT, Koios, SofaScore, Vertiv

Mobile & Web Applications:

Ars Futura, Bornfight, Comsysto Reply, FIVE, Infinum, minus5, Undabot, Trikoder

Pripremi svoju ulaznicu

Kako sljedeći tjedan otvaramo prijave za Job Fair Meetup, krajnje je vrijeme za provjeru svog životopisa! Prijave će biti omogućene putem naše internetske stranice gdje ćeš moći predati svoj životopis u bazu životopisa i tako primiti svoju ulaznicu, ali i posjetnicu. No, više o tome uskoro!

Job Fair Meetup organizira se u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a studente pozivamo na odgovorno ponašanje.

Za više informacija prati naš blog na internetskoj stranici, lajkaj nas na Facebooku i zaprati na Instagramu. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair Meetup od doma! Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).