Lov na buduće kolege počinje: otvorene prijave za poduzeća na drugom Job Fair Meetupu!

  • 8. Veljača 2021. 12:00

Postanite dio glavnog uporišta karijernih prilika u periodu od 10. do 14. svibnja 2021. na drugom Job Fair Meetupu. Fakultet elektrotehnike i računarstva te Klub studenata elektrotehnike ponovo su spremni ugostiti vrhunska tehnološka poduzeća iz različitih industrija, ali i izložiti njihove poslovne ponude. Upoznajte se s velikim brojem studenata u opuštenoj atmosferi na neformalan način uz međusobno umrežavanje, razmjenu znanja i iskustava koje je moguće ostvariti uz talk, radionicu ili panel raspravu i tako studentima približiti više detalja o aktualnim tehnološkim temama i problemima kojima se bavite, rješenjima koja razvijate, ali i mogućnostima zapošljavanja i razvoja karijere koje im nudite u Hrvatskoj. 

Nove kategorije talkova

Zahvaljujući velikoj prošlogodišnjoj popularnosti i ove godine u centru pažnje Meetupa stavljeni su tematski talkovi koji su odlična priliku za predstavljanje Vašeg poduzeća u jednoj od tri nove kategorije: Career Ladder, Dangerous Dip i (Dis)Continued Tech. U 20 minuta predstavnici Vašeg poduzeća mogu ispričati studentima s kojim izazovima ste se susreli na svojem karijernom putu, pokazati im svoju fleksibilnost u rješavanju zahtjevnih problema struke, ali i otkriti kako ostajete konkurentni na dinamičnom tržištu današnjice koje zahtjeva konstantnu prilagodbu novim trendovima. Osim uživo u KSET-u, Vaš talk će biti popraćen i putem video prijenosa na našem YouTube kanalu.

Praktičnih znanja nikad dosta

Neke stvari se nikad ne mijenjaju, pa tako i ove godine zaposlenici mogu predstaviti Vaše poduzeće putem inspirativnih radionica gdje unutar 90 minuta manjoj grupi zainteresiranih studenata možete pružiti konkretna znanja i iskustva o zanimljivoj temi iz Vašeg područja rada koje će studentima željnima znanja omogućiti stjecanje vrijednih vještina putem neformalnog oblika učenja koje je danas veoma aktualno. Osim toga, studentima su radionice atraktivne jer stjecanjem znanja koje je u trendu njih kasnije čini konkurentnima na tržištu rada. Pokažite im koja će im načela pomoći da se istaknu!

Istaknite se u raspravi dana

Pozornica KSET-a će za vrijeme Job Fair Meetupa uz tematske talkove biti centrom i panel rasprava koje će se održati svaki dan s drugačijom, specifičnom temom za područje tog dana. Osim predstavnika poduzeća kao dio gospodarske zajednice, u panel raspravama će sudjelovati i stručnjaci iz znanosti te studenti iz akademske zajednice koji će zajedno odgovarati na zanimljiva pitanja u cilju približavanja aktualne tematike publici. Ovo je idealna prilika za osvajanje pažnje studenata Vašim pričama i iskustvima kojima ih možete uvjeriti zašto se trebaju razvijati baš na Vašem području!

Druženje uz umrežavanje

Uz talkove, radionice i panel rasprave održat će se već spomenuto umrežavanje u intimnoj atmosferi gdje ćete moći stupiti u direktan kontakt sa studentima i odgovoriti na sva njihova formalna i neformalna pitanja u vezi praksi, otvorenih pozicija i općenito o poduzeću koja će ih zanimati. Ne zaboravite da prilikom prijava, studenti dobivaju i QR kod koji skeniranjem postaje posebno označen u bazi životopisa. To će biti dodatna pomoć za pronalazak svih studenata koji su ostvarili impresivan prvi dojam među svim ostalim životopisima sudionika Meetupa koje niste upoznali. 

Prijavite se - danas!

Svoje poduzeća možete prijaviti do 28. veljače putem naše internetske stranice Job Fair Meetupa. Prijavom na Meetup, možete dobiti svoje mjesto na jednom od pet dana karijernih prilika koje će okupiti perspektivne studente, ali i druga uspješna poduzeća - upravo zato trebate na vrijeme zabilježiti se za svoje mjesto! Ponudu za ovogodišnji Job Fair Meetup možete zatražiti putem službene adrese e-pošte na jobfair@fer.hr

Job Fair Meetup organizira se u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a sve sudionike pozivamo na odgovorno ponašanje. 

Za više informacija čitajte naš blog na internetskoj stranici, lajkajte nas na našoj Facebook stranici i pratite nas na Instagramu. Također, pretplatite se na naš YouTube kanal gdje možete pratiti Job Fair Meetup od doma, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine! Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).