Zauzmi svoje mjesto na ovogodišnjem lovu karijera: prijavi se na drugi Job Fair Meetup

  • 12. Travanj 2021. 12:00

Prijave za drugi Job Fair Meetup službeno su otvorene! Osiguraj svoje mjesto na  Fakultetu elektrotehnike i računarstva te u Klubu studenata elektrotehnike, jer od 10. do 14. svibnja 2021. godine će 55 tehnoloških poduzeća predstaviti svoje karijerne prilike i ponude u opuštenoj atmosferi putem ležernog umrežavanja, neformalnog dijeljenja znanja na talkovima, radionicama i panel raspravama. Ne propusti priliku saznati kako razviti karijeru u Hrvatskoj, umrežiti se, razmijeniti iskustva i steći nova znanja i vještine u samo par klikova.

Kako se prijaviti?

Prijavi se putem internetske stranice Job Fair Meetupa. Registriraj se i predaj svoj životopis. Tada ćeš na svoju adresu e-pošte dobiti QR kod koji će ti služiti kao ulaznica. Prilikom dolaska na Job Fair Meetup, trebat ćeš pokazati svoj važeći QR kod koji će skenirati volonteri na ulazu u KSET ili učionicu na FER-u. Taj isti QR kod će ti poslužiti i kao posjetnica jer će ga moći skenirati i predstavnici poduzeća koje upoznaš na umrežavanju. Tako će te jednostavnije pronaći u bazi među svim životopisima čime ćeš se više istaknuti od ostalih.

Zašto se prijaviti?

Zbog trenutno važećih epidemioloških mjera i ograničenog broja osoba u zatvorenim prostorima, važno je da nakon prijave odabereš talk, radionicu ili panel raspravu na kojoj želiš sudjelovati kako bi te mjesto na tom sadržaju sigurno čekalo. U slučaju viška slobodnih mjesta, moći ćeš se priključiti sadržaju za koji nemaš rezervaciju, ali samo ako imaš QR kod. U slučaju da ne uspiješ rezervirati svoje mjesto niti na jednom od sadržaja, ali želiš pratiti događaj putem prijenosa uživo moraš predati svoj životopis u bazu kako bi ti mogli poslati pozivnicu za prijenos događaja. Uz to, tvoj životopis će i dalje biti vidljiv i dostupan svim poduzećima koja sudjeluju na Job Fair Meetupu zbog čega ćeš bez obzira na upoznavanje uživo ili ne, možda dobiti poziv na razgovor za posao.

Najkreativnijoj prijavi - nagrada!

Ako prilikom prijave ispuniš polje “Prijedlog slogana Job Fair Meetupa” uključuješ se u nagradni natječaj “Predloži moto i ulovi novi G9 Moto” u kojem imaš priliku osvojiti godišnju pretplatu časopisa VIDI i novu Motorolu Moto G9 Power! Detalje možeš pročitati u Pravilniku nagradnog natječaja.

Job Fair Meetup organizirat će se u skladu s važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite u trenutku održavanja.

Za više informacija prati naš blog na internetskoj stranici, lajkaj nas na Facebooku i prati na Instagramu . Također, pretplati se na naš YouTube kanal  gdje možeš pratiti drugi Job Fair Meetup od doma! Drugi Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).