“Scotty, evo koordinate” - Mireo, Amphinicy, GDi

  • 10. Svibanj 2017. 20:11

Lutaš gradom, nemaš pojma kamo voziš i umjesto da dođeš samo na drugi kraj grada kod bake na nedjeljni ručak, shvatiš da se nalaziš na graničnom prijelazu u Sloveniju. Sva sreća pa su vremena kad se je to zaista moglo dogoditi iza nas jer danas ipak postoji bezbroj navigacijskih aplikacija i tehnologija koje omogućuju da ti se ne dogodi ovaj scenarij. Za to se brine sljedeća skupina poslodavaca koje možeš pronaći na Job Fairu!

Mireo

Mireo je hrvatska tvrtka s 15 godina iskustva u razvoju navigacijskih, telematičkih i geoinformacijskih tehnologija. Netipični su u onome što proizvode. Jedni su od lidera na svjetskom tržištu te se ubrajaju u 5% svjetskih tvrtki koje imaju luksuz razvijanja vlastitih proizvoda.

Amphinicy

Amphinicy Technologies je pružatelj kompletnih softverskih rješenja i podrške za satelitsku industriju. Već više od dva desetljeća, s uredima u Zagrebu i Luksemburgu, tvrtka sudjeluje u projektima diljem svijeta te je prepoznata kao relevantna u području svemirskih inovacija.

GDi

GDi je inovativna tvrtka iz područja primijenjenih tehnoloških rješenja. S razvojem ovih 25 godina, GDi tim danas čini preko 150 stručnjaka tehničkih, prirodnih i društvenih usmjerenja, motiviranih profesionalnom znatiželjom te željom za kreativnim stvaranjem naprednih tehnoloških rješenja.

Pro tip: Prilikom učitavanja CV-ja u bazu sačuvaj svoj QR kod kako bi ga mogao ostaviti kod poslodavca koji ti je zapeo za oko!