Koga imamo na liniji? - Infobip, HT grupa, VIPnet

  • 11. Svibanj 2017. 07:14

Sjećaš li se vremena kad je 4G mreža bila samo luda pomisao? Ili kad su optički kablovi zvučali kao dio plana iz daleke budućnosti? Ta vremena su već dugo iza nas i područje telekomunikacija omogućuje svakim danom sve bolju i kvalitetniju uslugu i to samo da bismo bili povezani u svakom trenutku sa cijelim svijetom. Ako želiš biti dio ovog područja, na Job Fairu možeš upoznati neke od vodećih telekomunikacijskih poslodavaca koji možda traže baš tebe!

Infobip

Infobip ima velike snove. Prošle godine više od pola svjetskog stanovništva imalo je interakcije s poduzećima putem Infobipove cloud platforme, s SMS-ovima, USSD-om itd. Do 2018. godine žele doći do svakog korisnika mobilnih uređaja na svijetu. S više od 45 ureda diljem svijeta pružaju svoje usluge najzahtjevnijim industrijama diljem svijeta.

HT grupa

Iskon

Iskon je suvremena telekom kompanija prepoznata po dinamičnoj i poduzetničkoj poslovnoj kulturi i kvaliteti usluga te razvijenom odnosu s privatnim i poslovnim korisnicima. Tvrtka posluje kao samostalno trgovačko društvo, a od 2006. godine je članica HT Grupe i u potpunom vlasništvu Hrvatskog Telekoma.

CombisCombis, regionalni sistem integrator, od 2010. godine je član HT Grupe i u potpunom vlasništvu Hrvatskog Telekoma. Tvrtka je usmjerena na razvoj aplikativnih, komunikacijskih, sigurnosnih i sistemskih rješenja te pružanje usluga razvoja i integracije ICT rješenja, upravljanja ICT infrastrukturom te podrške.

HT

Hrvatski Telekom je vodeća telekomunikacijska kompanija u Hrvatskoj koja pruža usluge nepokretne i pokretne telefonije, veleprodajne, internetske i podatkovne usluge. Inovativni i konvergentni proizvodi i usluge najviše kvalitete, posebice jačanje ponude integriranih ICT rješenja, HT-ov su put u budućnost u čijem je središtu – korisnik.

VIPnet

Vipnet je tijekom 18 godina postojanja stekao status lidera u inovacijama na domaćem i inozemnom telekomunikacijskom tržištu. Kao dio Telekom Austria Grupe i América Móvila, predvodi trendove i među prvima uvodi tehnološke novitete.

Telekomunikacije ti omogućuju korištenje interneta, a mi ti omogućujemo da budeš uvijek informiran o Job Fairu preko naše Facebook stranice!