Hrabro srce i otvoreni kod - Srce, Buckhill Software, Sartura, Bulb technologies

  • 11. Svibanj 2017. 07:17

Stoljećima su se ljudi trudili naći način kako se što brže i kvalitetnije povezati, a pojavom interneta se cijela igra promijenila - uspostavio se novi način komunikacije, a onaj "klasični" se uvelike poboljšao. Ako i ti želiš sudjelovati u konstantnom razvoju ovog područja, Job Fair je dobro mjesto odakle možeš početi!

Srce

Sveučilišni računski centar jedno je od mjesta gdje je počeo razvoj računarstva u Hrvatskoj. U Srcu je rođena hrvatska veza na internet. Primjena najnovijih tehnologija njihov je zadatak. Srce je središte grid infrastrukture i superračunala, dom mnogobrojnih informacijskih sustava i aplikacija.

Buckhill Software

Buckhill Software poduzeće je stručnjaka za razvoj softwarea sa sjedištima u UK-u i Hrvatskoj. Područje struke im je razvijanje platformi za software osiguranja i mrežne sigurnosti.

Sartura

U Sarturi se bave programiranjem, integracijama te konzultantskim uslugama u embedded industriji. Rade prvenstveno na Linux sustavima i OpenWrt platformi, no aktivni su i u ostalim Open Source projektima. Kroz međunarodne projekte surađuju sa startup tvrtkama i svjetski poznatim brendovima.

Bulb technologies

Bulb Technologies je tvrtka koja razvija rješenja za upravljanje telekom uslugama. Njihova temeljna djelatnost uključuje razvoj platforme za unaprjeđenje korisničkog iskustva (Customer Experience Management) te razvoj alata za automatiziranu dijagnostiku u kompletnoj telekom infrastrukturi.

Ako još nisi, sad je pravo vrijeme da ubaciš svoj životopis u bazu CV-ja i ne zaboravi sačuvati svoj QR kod - poslodavci će ti kasnije biti zahvalni!