Sve mogućnosti su otvorene - Microsoft, APIS IT, InfoDom

  • 11. Svibanj 2017. 20:19

Ne postoji domena ljudskog djelovanja koja nije barem na neki način doživjela proces informatizacije, a o svim aspektima tog procesa brine se područje ICT-ja. Ako se odvažiš i dođeš na Job Fair, i ti možeš postati jednom od onih osoba koja ima svoje prste u svemu tome, pa ti vidi!

Microsoft

Koja god da je tvoja strast, ovdje ćeš je pronaći! Zamisli kakve će ti se prilike pružiti u tvrtki s više od 100.000 zaposlenika, s podružnicama u više od 100 zemalja, koja radi na stotinama proizvoda, od igara, alata za razvoj, poslovnih rješenja do operativnih sustava. Zašto stoga ne istražiti kakav je život u Microsoftu?

APIS IT

APIS IT je najveći IT integrator i mjesto gdje se razvijaju najkompleksniji informatički sustavi u Republici Hrvatskoj. Uz APIS IT neizostavno je vezana povijest informatizacije Hrvatske, što tvrtku čini jedinstvenim spojem bogatog iskustva i novih ideja njihovih vrhunskih stručnjaka u čije se znanje i usavršavanje kontinuirano ulaže.

InfoDom

InfoDom Grupa je vodeći proizvođač i implementator fleksibilnih poslovnih platformi za privatni i javni sektor. Na principima otvorenih inovacija koristeći najnovije tehnologije stvaraju proizvode, poslovne modele i vrijednosti za razvoj digitalnih poduzeća, Smart cities te moderne javne uprave.

P. S. Ovo je zadnji poziv da nas pratiš i na Facebooku kako bi ti najnovije informacije uvijek bile nadohvat ruke!