Kako koristiti QR kod tijekom ovogodišnjeg Job Faira

  • 20. Travanj 2018. 11:18

Baza životopisa je otvorena što znači da ćeš od sad pa sve do, a i za vrijeme, Job Faira moći predati svoj životopis putem internetske stranice.

Baza će po završetku sajma biti dostupna svim poduzećima koja će sudjelovati na ovogodišnjem Job Fairu. Kako se tvoj životopis ne bi izgubio u moru drugih, prilikom pohranjivanja životopisa dobit ćeš jedinstveni QR kod, a u nastavku pročitaj kako ga koristiti tijekom ovogodišnjeg Job Faira.

Kad pohraniš životopis u bazu, na email adresu dobivaš potvrdu i QR kod. Svoj jedinstveni QR kod možeš koristiti kao posjetnicu tijekom razgovora s poduzećima na štandovima. Ako ti se svidi određeno poduzeće i što ti oni mogu ponuditi, možeš im dati da skeniraju tvoj QR kod. Poslodavaci nakon skeniranja QR koda imaju mogućnost uz tvoj životopis dodati komentar, što će im kasnije olakšati pronalazak upravo tvog životopisa među svima ostalima. Tako ti se povećava šansa za ostvarivanje daljnje komunikacije s potencijalnim budućim poslodavcem, kao i pronalazak posla ili prakse koji su idealni baš za tebe.

Osobni QR kod moći ćeš koristiti i za prijavu na kviz znanja, a više informacija o tome bit će dostupno uskoro.

Pohrani životopis u bazu prije samog početka sajma, pripremi sebe i svoj QR kod za obilaženje štandova i maksimalno iskoristi ovogodišnji Job Fair.