Superjunaci u borbi protiv cyber prijetnji traže pojačanje! Odazovi se pozivu i upoznaj ova poduzeća na Job Fairu

  • 12. Svibanj 2018. 09:10

INsig2
INsig2 pruža usluge iz područja integrirane sigurnosti te digitalne forenzike. INsig2 savjetuje i provodi forenzičke istrage za javni i privatni sektor te oprema forenzičke laboratorije. Također, INsig2 ima i vlastiti edukacijski centar u kojem održava forenzičke treninge.

Palantir Technologies
Prije više od desetljeća krenuli su stvarati proizvode koji potpuno promijenili način na koji organizacije upravljaju svojim podacima. Danas njihove proizvode koriste državne, komercijalne i neprofitne institucije za rješavanje problema o kojima tada nisu mogli niti sanjati.

ReversingLabs d.o.o.
ReversingLabs se bavi računalnom sigurnošću. Osnovan je 2009. s ciljem borbe protiv nove generacije cyber prijetnji. Među ostalima, njihovi su korisnici proizvođači antivirusnog i sigurnosnog softvera, vladine agencije i komercijalna poduzeća.

Sartura
U Sarturi se bave programiranjem, integracijama te konzultantskim uslugama u embedded industriji. Rade prvenstveno na Linux sustavima i OpenWrt platformi no aktivni su i u ostalim Open Source projektima. Kroz međunarodne projekte surađuju sa startup poduzećima i svjetski poznatim brendovima.

STRABAG d.o.o.
STRABAG je europski tehnologijski koncern za građevinske usluge. Poduzeće STRABAG BRVZ bavi se modernim upravljanjem ICT uslugama i inovacijama u svim granama IT-a. Radi na velikim projektima i kontinuirano razvija svoje zaposlenike i sustav u kojemu rade.

Unesi životopis u bazu na vrijeme i dođi 23. i 24. uvjeriti se je li možda upravo neko od ovih poduzeća idealno za tebe.