Ubaci u petu brzinu i upoznaj ova poduzeća na ovogodišnjem Job Fairu!

  • 13. Svibanj 2018. 15:48

ALTEN
Alten Sweden pruža stručnost za vodeća svjetska poduzeća uz pomoć stručnjaka iz IT područja i inženjera. Njihovi klijenti dolaze iz područja energetike, telekomunikacija, automobilske industrije i drugih industrija i znanosti. Dio su Alten Grupe i imaju više od 20 000 zaposlenih u 20 zemalja.

AVL-AST
AVL-AST d.o.o. Zagreb dio je AVL List GmbH iz Graza, privatnog poduzeća za razvoj pogonskih sustava motora s unutarnjim izgaranjem te mjerne i istraživačke opreme za motore. Na Job Fairu predstavit će se prezentacijom i štandom na kojem će poduzeće predstavljati upravo oni članovi AVL-AST timova koji u nadolazećem razdoblju trebaju studentsku maštu i pomoć.

CET - Cutting Edge Technologies
CET je specijaliziran za razvoj softverskih proizvoda i rješenja za automobilsku industriju. Glavni im je cilj omogućiti učinkovitu i sigurnu razmjenu informacija u stvarnom vremenu. Svoju stručnost koriste za razvoj i prilagodbu infotainment i driver assistance tehnologija.

IN2
IN2 je softversko poduzeće koje prati nove trendove kao što su dronovi, blockchain, data science i IoT. Iako imaju preko 600 zaposlenih, zadržali su neformalnu i ugodnu radnu atmosferu. Nove suradnike, većinom developere ili konzultante, usavršavaju u svom edukacijskom centru.

INETEC Institut za nuklearnu tehnologiju
Poduzeće na svjetskoj razini koje razvija i proizvodi robotske sustave za ispitivanje integriteta komponenti nuklearnih elektrana koji se koriste u zonama visoke radijacije.

Montelektro d.o.o.
Poduzeće se bavi automatizacijom industrijskih postrojenja, te je jedno od vodećih u svijetu za automatizaciju pivovara. Osim automatizacije, u projektima izvode i kompletan elektro paket koji uključuje projektiranje, isporuku elektro opreme, montažu i puštanje u rad.

RASCO d.o.o.
RASCO je privatno hrvatsko poduzeće koje proizvodi tehnološki napredne i pouzdane strojeve za održavanje prometnica u svim vremenskim uvjetima kroz cijelu godinu. Kompletan proces proizvodnje, od ideje do finalnog proizvoda, se odvija unutar poduzeća na temelju vlastitih inovativnih razvojnih rješenja.

Rimac Automobili
Poduzeće koje je počelo u garaži, te sa samo 6 zaposlenih uspjelo razviti i proizvesti prvi potpuno električni supersportski automobil na svijetu – Concept_One, danas broji preko 200 zaposlenih i osim najsnažnijih supersportskih automobila na svijetu, proizvodi komponente za renomirane svjetske proizvođače električnih vozila.

Telegra Solutions
Dizajn, razvoj, proizvodnja i implementacija inteligentnih rješenja za upravljanje prometom svakodnevni je izazov za više od 150 njihovih zaposlenika i tako već više od 25 godina. Njihove inovacije pokreću kontrolne centre za nadzor i upravljanje prometom u više od 45 zemalja svijeta.

Dovezi se na FER 23. i 24. svibnja i upoznaj ova poduzeća.