End to end razvoj, kontrolni sustavi i smart cities su područja baš za tebe? Upoznaj ova poduzeća!

  • 14. Svibanj 2018. 12:33

CROZ
CROZ je informatičko poduzeće koje se bavi end to end razvojem, integracijom kompleksnih enterprise sustava, data engineeringom i uslugama vezanim uz unaprjeđenje IT poslovanja s fokusom na strana tržišta. Zapošljava gotovo 200 ljudi koji puno rade, ali se i puno smiju jer su prijatelji.

ecx.io
Oni su ecx.io, jedna od vodećih digitalnih agencija u Europi koja nudi usluge za digitalni marketing i e-commerce. Od 2016. su dio IBM-a te su sada dio IBM iX digitalne mreže. Djeluju u četiri države: Hrvatskoj (Zagreb i Varaždin), Velikoj Britaniji (Bracknell), Njemačkoj (Dusseldorf) i Austriji (Wels i Beč).

Envox Lab d.o.o.
Envox Lab d.o.o. je dio Enghouse Interactivea, svjetskog stručnjaka na području rješenja za upravljanje interakcijama komunikacijskih centara.

InfoDom
InfoDom Grupa je proizvođač i implementator fleksibilnih poslovnih platformi za privatni i javni sektor. Na principima otvorenih inovacija koristeći najnovije tehnologije stvaraju proizvode, poslovne modele i vrijednosti za razvoj digitalnih poduzeća, Smart cities te moderne javne uprave.

Jungheinrich Systemloesungen GmbH
Jungheinrich Systemloesungen GmbH jedno je od vodećih softverskih poduzeća za skladištenje, tok materijala i kontrolne sustave, kao i za razvoj rješenja za ručno upravljana i potpuno automatizirana skladišta. Svojim Warehouse Management sustavom i iskustvom na području kontrolnih sustava svakodnevno osiguravaju najbrži mogući prijevoz dobara od logističkih centara do potrošača. Njihov položaj na polju tehnologije postigli su zahvaljujući stručnosti genijalnih umova Jungheinrich tima koji ne samo da imaju inovativne ideje već imaju i potrebnu slobodu za razviti iste.

KING ICT
KING ICT je poduzeće specijalizirano za napredna ICT rješenja. Razvijaju i implementiraju rješenja u ključnim ICT spektrima: softver, infrastruktura i mrežna rješenja te rješenja tehničke zaštite.

Memgraph d.o.o.
Memgraph je brzorastući startup s uredima u Londonu i Zagrebu koji razvija graph bazu podataka za real-time operational i analytical workload s ciljem rješavanja problema u fraud detection, anti-money laundering, data lineage i know your customer domenama.

Odašiljači i veze d.o.o.
Poduzeće se bavi pružanjem cjelovite usluge odašiljanja radijskih i televizijskih programa, prijenosa slike, zvuka i podataka, zakupa svjetlovoda, kolokacije i suvremene multimedijske usluge.

Verso Altima grupa
Verso Altima grupa, poslovni je integrator međunarodno priznat u mrežnom poslovanju, IoT i digitalnoj transformaciji. S naglaskom na dizajn, razvoj, implementaciju, održavanje i upravljanje naprednim ICT rješenjima, Grupa podržava nove poslovne paradigme korisnika.

Razmisli o komunikaciji s ovim poduzećima i dođi na Job Fair uvjeriti se je li upravo neko od njih idealno za tebe!