Čujemo li se? Tražiš posao vezan uz telekomunikacije? Odlično! Na Job Fairu naći ćeš i ova poduzeća!

  • 15. Svibanj 2018. 13:34

HT grupa
Hrvatski Telekom je telekomunikacijsko poduzeće koje pruža usluge nepokretne i pokretne telefonije, veleprodajne, internetske i podatkovne usluge. Inovativni i konvergentni proizvodi i usluge najviše kvalitete, posebice jačanje ponude integriranih ICT rješenja, HT-ov su put u budućnost u čijem je središtu – korisnik.

Infobip
U Infobipu se ne zadovoljavaju malim postignućima. Prošle je godine preko pola svjetske populacije komuniciralo s poduzećima kroz Infobip platformu. To se nije dogodilo slučajno - u više od 50 ureda na 6 kontinenata potpuno su posvećeni svojih 200 000 klijenata poduzeća i omogućavanju njihove komunikacije s korisnicima mobilnih uređaja. Sve je ovo samo njihov početak.

Mobilisis
Poduzeće Mobilisis razvija segment specijalizirane elektroničke opreme sa značajnim udjelom inovacija, projektiranja i razvoja namijenjene prvenstveno M2M (Machine-to-Machine) i IoT tržištu.

Tele 2 d.o.o.
U Hrvatsku su došli 2005., kada je minuta razgovora mobitelom stajala kao kg kruha i kada je poslati MMS značilo preskočiti jutarnju kavu u kafiću. Uveli su najjednostavniju tarifu i nokautirali tržišne cijene poziva za 60%. A dalje? Dalje, nastavljaju izazivati i potresati tržište na dobrobit korisnika jer Tele 2 je izazivač koji nikad ne odustaje.

VIPnet
Vipnet je tijekom 198 godina postojanja stekao status lidera u inovacijama na domaćem i inozemnom telekomunikacijskom tržištu. Kao dio Telekom Austria Grupe i América Móvila, predvodi trendove i među prvima uvodi tehnološke novitete.

Dođi na Job Fair, iskomuniciraj što tražiš u potencijalnom poslodavcu i doznaj je li možda upravo neko od ovih poduzeća ono pravo.