Ako voliš dizajnirati i razvijati mobilne i web aplikacije onda možda jedno ovih deset poduzeća čeka upravo tebe!

  • 16. Svibanj 2018. 15:24

Degordian
Degordian je nezavisna agencija za digitalnu produkciju i marketing koja se bavi kreiranjem potpunih digitalnih rješenja za svoje klijente. Smatraju da su zadovoljni ljudi i odlična atmosfera ključni za vrhunsku produkciju, a to potvrđuju nagrade za najboljeg poslodavca te mnoge nagrade struke.

EMAKINA.HR
EMAKINA.HR je dio EMAKINA Grupe, druge najveće nezavisne marketinške agencije u Europi. Specijalizirana je za razvoj digitalnih marketinških platformi, rješenja i alata. Ponosna je na svoje klijente i uzbudljive projekte za Högl, Segway, Carreru, Audi, Karl Lagerfeld, Konica Minolta i mnoge druge.

Five
Five je agencija koja se bavi dizajnom i razvojem mobilnih i web proizvoda. Pomažu klijentima poput Rosette Stone, Napstera i Squarespacea u definiranju i egzekuciji njihove mobilne strategije i proizvoda. Razvijajući vlastiti proizvod Shoutem, vode trendove u svijetu izrade mobilnih aplikacija.

Microsoft
Zamisli kakve bi prilike mogao imati u poduzeću s više od 100 000 zaposlenih u više od 100 zemalja, koje radi na stotinama projekata – od igara, developerskih alata, do poslovnih rješenja i operacijskih sustava.

Netgen
Poduzeće se bazi dizajnom i izradom web rješenja te razvojem alata za druge web profesionalce.

Oradian
Oradian razvija proizvode gdje je temelj core-banking SaaS za mikrofinancijske institucije. Njihov softver pruža podršku financijskim institucijama u mikro kreditiranju i omogućava financiranje siromašnih populacija iz nerazvijenih zemalja kojima je pristup financijskim uslugama onemogućen.

Photomath
Poduzeće čija je mobilna aplikacija skinuta više od 80 milijuna puta te je konstantno među najhvaljenijim obrazovnim aplikacijama diljem svijeta. Photomath ima urede u SAD-u i Hrvatskoj. Aplikacija se temelji na vrhunskoj AI tehnologiji za prepoznavanje teksta i rukopisa kao i njihovom vlastitom sustavu za rješavanje matematičkih zadataka.

SofaScore
SofaScore djeluje na globalnom tržištu sportskih aplikacija. Kao Big Data projekt, prikupljaju tisuće statistika i rezultata u 23 sporta iz kojih razvijaju custom proizvode, redefinirajući sportsko praćenje. Njihove mobilne i web aplikacije bilježe preko 15M mjesečno aktivnih korisnika.

Styria medijski servisi
Poduzeće se bavi razvojem digitalnih proizvoda u medijskoj industriji.

Tagit Solutions
Tagit Solutions, poduzeće iz Silicijske doline, osnovano je s ciljem da premosti jaz između različitih lokacijskih tehnologija i enterprise sustava, čime implementaciju IoT-a čini uistinu jednostavnom i bezbrižnom. Njihove proizvode koriste klijenti diljem svijeta kao što su Huawei, Verizon, Cisco i mnogi drugi.

Dođi na FER 23. i 24. svibnja i upoznaj ova poduzeća.