Uključi svoj unutarnji GPS i na Job Fairu pronađi poduzeće za sebe

  • 19. Svibanj 2018. 12:50

Croteam
Croteam se bavi kreiranjem videoigara. Najpoznatiji su po naslovima Serious Sam i The Talos Principle. Na ovogodišnjem Job Fairu u potrazi su za talentiranim i motiviranim C++ programerima koji se žele pridružiti njihovom timu.

GIS Cloud
GIS Cloud je tim od 20 ljudi čiji sustav koristi više od 100.000 korisnika diljem svijeta. Na vlastitoj platformi razvili su niz aplikacija koje pogoni najbrža vektorska map-engine tehnologija dostupna danas. GIS Cloud je pionir u svom području, kao startup s korijenima upravo na FER-u.

GrafikNET
Solution provider za korisnike iz grafičke industrije u Hrvatskoj i regiji. Odnedavno i partner koji razvija mobilne aplikacije za Android i iOS pametne telefone u sklopu inicijative pametnih gradova.

Hrvatska Lutrija
Hrvatska Lutrija kao vodeće poduzeće na tržištu igara na sreću u Hrvatskoj, već više od 40 godina, praćenjem razvoja suvremene tehnologije i trendova, unapređuje asortiman lutrijskih, kladioničkih, igara na automatima i casinima. Standardi odgovornog priređivanja igara na sreću, financiranje društvenih projekata, sve opravdava slogan - Više od igre!

minus5
Rastući tim poduzeća minus5 razvija kladioničarsku tehnologiju. Zahvaljujući preko 15 godina iskustva, svojim partnerima mogu omogućiti inovativnu tehnologiju koja ih izdvaja i stavlja ispred konkurencije. Zbog dugogodišnjeg partnerstva sa SuperSportom, smatraju se vodećim  kladioničarskim operatorom u Hrvatskoj.

Mireo
Mireo je hrvatsko poduzeće s 15 godina iskustva u razvoju navigacijskih, telematičkih i geoinformacijskih tehnologija. Netipični su u onome što proizvode. 

Nanobit
Nanobit je hrvatski game development studio koji na tržištu djeluje već punih 10 godina, a trenutno broji preko 100 stručnjaka! Stvaraju zabavu pod motom Crafting bits of fun, a s obzirom na zanimljive projekte na kojima rade uvijek su u potrazi za talentiranim pojedincima željnima učenja!

Nemoj se zaigrati, unesi životopis u bazu životopisa na vrijeme i dođi na Job Fair porazgovarati s ovim poduzećima!