Loosen Up Party @KSET

  • 22. Svibanj 2018. 17:32

I ove godine nakon prvog dana Job Faira, 23. svibnja svi prisutni će se moći nastaviti upoznavati s poslodavcima u opuštenoj i neformalnoj atmosferi u KSET-u od 17 h.
 
Loosen Up Party već tradicionalno posjetiteljima nudi koktele koje su za njih osigurala poduzeća koja sudjeluju na sajmu. Novost ovogodišnjeg sajma je kviz na kojem će se timovi sastavljeni od predstavnika poduzeća i studenata natjecati u znanju. 
 
Kako biste se prijavili za kviz znanja, pogledajte poduzeća koja sudjeluju u kvizu, posjetite ih na njihovom štandu tijekom prvog dana sajma i osigurajte svoju pozivnicu za sudjelovanje. Oni koji pozivnicu za sudjelovanje na kvizu ne dobiju tijekom trajanja prvog dana sajma, mogu doći u KSET od 17 h i pokušati uloviti slobodna mjesta ako ih ostane. 
 
Popis poduzeća koja će uz pomoć studenata odmjeriti snage u kvizu znanja iz STEM područja je sljedeći: 
 
Alten
Amphinicy Technologies
AXILIS
BYTE LAB GRUPA
CET
Comminus
CROZ
Ericsson Nikola Tesla
EY
FIVE
GDi
Gideon Brothers
GlobalLogic
Hrvatski Telekom
INFINUM
Infobip
INNOVEZ
Jane Street Europe
Koios savjetovanje
minus5
Mireo
mStart
ODAŠILJAČI I VEZE
Palantir
Sartura
Tele2
Telegra Solutions
Trikoder
Undabot
Verso Altima grupa
Visage Technologies
 
Svi oni koji ne sudjeluju u kvizu znanja dobrodošli su pridružiti se druženju uz koktele u KSET-u, a poduzeća koja posjetitelje časte koktelima su: 

2e Systems
Agent Cash
ADB Safegate Graz- Austria
AVL-AST
BVS Industrie-Elektronik GmbH
CROATIA osiguranje
EMAKINA.HR
INNOVEZ
Koios savjetovanje
mStart
Tele2
 
Tijekom cijelog događaja Disco sekcija KSET-a pobrinut će se za glazbenu selekciju, a Loosen Up Party je i ove godine opušten i zabavan intermezzo koji se ne propušta!