Otvorene prijave za poduzeća na ovogodišnjem Job Fairu!

  • 29. Siječanj 2019. 12:50

Na FER-u se 15. i 16. svibnja održava najveći sajam poslova u Hrvatskoj – Job Fair. Na 14. sajmu po redu studentima će se predstaviti preko 100 poduzeća!

Prijave za poduzeća otvorene su do 18. veljače, a vrše se putem internetske stranice Job Faira. Ponudu za ovogodišnji Job Fair možete zatražiti putem e-maila jobfair@fer.hr. Ovim putem pozivamo poduzeća da na vrijeme osiguraju svoje mjesto na najvećem sajmu poslova u Hrvatskoj!

Na sajmu će brojna uspješna domaća i inozemna poduzeća zainteresiranim studentima predstaviti svoje projekte, tehnologije i znanja putem predavanja, radionica i kreativno uređenih štandova koji će se protezati kroz prizemlje zgrade Fakulteta. Poslodavci će kroz razgovor sa studentima imati priliku predstaviti trenutnu i buduću ponudu poslova i praksi u vlastitom poduzeću. Značajnost četrnaestog izdanja sajma je u tome da se Job Fair ove godine približava svim studentima, ne samo studentima FER-a i srodnih fakulteta već i studentima raznih drugih područja društveno-humanističkog smjera. Budući da i u poslovnom svijetu uvijek ima mjesta za zabavu, posjetitelji će na kraju prvog dana sajma u opuštenoj atmosferi uz koktele i kviz u KSET-u dobiti dodatnu priliku za razgovor s potencijalnim budućim poslodavcima.

Za više informacija pratite našu internetsku stranicu i službenu Facebook stranicu.

Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).