Zatvorene su prijave za poduzeća na Job Fairu!

  • 19. Veljača 2019. 12:08

Job Fair, najveće mjesto spajanja talenata i najboljih tehnoloških poduzeća u regiji, održat će se 15. i 16. svibnja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Prijave za poduzeća su zatvorene nakon tri tjedna s rekordnim brojem prijava. Ovogodišnji sajam će okupiti preko 100 tehnoloških poslodavaca iz Hrvatske i inozemstva. Naglasak četrnaestog izdanja Job Faira je na raznovrsnosti ponude poslova i karijera za studente STEM područja, a studenti društveno-humanističkih usmjerenja također će moći pronaći nešto za sebe.

Studenti i ove godine imaju priliku iskusiti potencijalne karijere na jedinstven način - prijavom na praktične radionice koje će održati različita poduzeća . Uz to, kroz razgovor s poslodavcima mogu saznati više o trenutnoj i budućoj ponudi poslova i praksi. Upravo zato će i ovogodišnji sudionici biti bogatiji, ne samo za kontakte i važne informacije, već će moći razviti dublje razumijevanje o tome kako bi njihova buduća karijera mogla izgledati.

Uz glavni program sajma, posjetitelji će na kraju prvog dana u opuštenoj atmosferi uz koktele u KSET-u moći razgovarati s predstavnicima poduzeća.

Za više informacija pratite našu internetsku stranicu i Facebook stranicu.

Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-a, SS FER i KSET.