Otvorene prijave za radionice na Job Fairu!

  • 26. Travanj 2019. 12:00

Koje tehnologije koriste domaća i inozemna poduzeća? Na koji način razvijaju proizvode i koje sve tehnološke sfere zahvaćaju? Odgovore na ova pitanja saznat ćete na ovogodišnjim radionicama Job Faira, a koje se održavaju u vrijeme najvećeg hrvatskog sajma poslova 15. i 16. svibnja na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Uvod u Power BI – izrada izvještajem
KING-ICT radionica namijenjena je svim studentima koji se do sada nisu susreli sa servisom Power BI Desktop - aplikacije za dohvat, modeliranje i vizualizaciju podataka. Radionica pokriva sve korake: od izvora podataka do deploy izvještaja na cloudu te kreiranja nadzorne ploče za upravljanje.

Digitalizacija, upravljanje i nadzor elektroenergetskih postrojenja korištenjem naprednih tehnologija
Zanima vas kako se upravlja energetskim postrojenjima korištenjem PLC-a i sustava PROZA NET? Dođite na radionicu Končar KET-a i saznajte!

Stand-up radionica
Ako mislite da je stand-up samo komedija, ovo nije radionica za vas. Na 90 minuta budite dio squad tima Hrvatskog telekoma i naučite sve o Scrum metodologiji. Saznajte i koja je vaša uloga u timu kroz interaktivnu radionicu HT Digital & Agile.

Razvoj Artificial Intelligence proizvoda - od ideje do produkcije
Artificial intelligence u primjeni je puno više od treniranja modela za ponavljajuće poslove. Kako razviti proizvod strojnog učenja? Jurica Cerovec, CTO u Microblinku provest će vas kroz razvoj AI proizvoda - od ideje do realizacije na praktičnim primjerima.

Autodesk Revit radionica
Na primjeru modularnog podatkovnog centra koje projektira i gradi tvrtka Vertiv TM, prikazat će se primjena BIM (Building Information Modeling) procesa. Cilj radionice je upoznati studente s BIM-om te ih naučiti kako se koristi u fazi projektiranja.

Automatizirano testiranje web aplikacij
Kako iskoristiti Python i Selenium te kako izgraditi automatizirani sustav za testiranje internetskih aplikacija? Otkrit će poduzeće 2e Systems. Predznanje za radionicu nije potrebno!

Izrada Machine Learning rješenja primjenom Pythona
A1 Hrvatska je radionicu namijenila svim zainteresiranim za Data Science područje. Cilj radionice je u 90 minuta napraviti analizu i vizualizaciju seta podataka, pronaći zanimljive podatke za modeliranje, izraditi nekoliko ML rješenja te analizirati rješenja pomoću Python paketa.

IoT u praksi
Upoznajte se s cjelovitim enterprise IoT rješenjem koje se razvija na području grada Zagreba. Tijekom radionice moći ćete se i zabaviti s nekoliko komponenata sustava (LoRa protokol, Kafka sabirnica i open source mikroservisi) i time sudjelovati u demonstraciji enterprise IoT rješenja poduzeća Omega Software.

Primjena novih tehnologija ufull-stack web razvoju
Jeste li se poigrali s Observableima? Razumijete li koncept asinkronog programiranja? Zašto su web komponente bitna stepenica u evoluciji web razvoja? Koje su prednosti Odata sučelja? Znate li raditi sa Entity Frameworkom? Što radi IQueryable i koja je razlika u odnosu na IEnumerable? AVL-AST vas čeka s odgovorima!

Kako se možete prijaviti na radionice?
Kada predate životopis u bazu Job Faira moći ćete pristupiti studentskom portalu putem kojeg se prijavljujete na radionice. I nemojte zaboraviti! Podijelite s nama na koje radionice mislite doći koristeći službeni hashtag #jobfair19 na svojim društvenim mrežama! 

Detaljni program nalazi se na internetskoj stranici Job Faira. Za više informacija pratite našu Facebook stranicu i Instagram profil.

Job Fair sajam spaja vrhunske hrvatske studente i najbolja tehnološka poduzeća u regiji i inozemstvu. Studentski sajam poslova Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).