Više o tvrtkama

Rimac Automobili

NameRimac Automobili
IndustryAutomotive
AddressLjubljanska 7, Sv Nedelja, Zagreb, HR
DescriptionTvrtka koja je počela u garaži, te sa samo 6 zaposlenih uspjela razviti i proizvesti prvi potpuno električni supersportski automobil na svijetu – Concept_One, danas broji preko 200 zaposlenih i osim najsnažnijih supersportskih automobila na svijetu, proizvodi komponente za renimirane svjetske proizvođače električnih vozila.
Homepagehttp://www.rimac-automobili.com/en/

Štand

Lokacija štandaB47

Prezentacija

NazivKako se zaposliti u tehnološkoj firmi
Vrijeme održavanjaWednesday, 23.05. at 09:00
Siva vijećnicaGrey hall / Siva vijećnica
Opis prezentacije Opisat ćemo kako su nastali Rimac Automobili, kakvim se projektima bavimo, koji su nam daljnji planovi za razvoj i koje tehnologije koristimo te kako se zaposliti u takvoj firmi.
Predavač2e1c363b0d305670cd38d938e00902ba
O predavačuIvan Babić rodom je iz Slavonskog Broda, a diplomirao je na FER-u na smjeru Elektronički sustavi i računarstvo. Došao je kao student u Rimac Automobile gdje se nakon diplome i zaposlio kao Embedded Hardware Engineer. Već 3 godine radi u Rimac Automobilima, a glavno područje na kojem radi jest razvoj battery management sustava (BMS). Sudjelovao je u dizajnu BMS-a za projekte Koenigsegg, C1, Aston Martin, a trenutno razvija dio arhitekture baterije za novi projekt C2.