Više o tvrtkama

Nanobit d.o.o.

NameNanobit d.o.o.
IndustryGames
AddressZagreb, Slovenska 23
DescriptionNanobit je najveći hrvatski game development studio koji na tržištu djeluje već punih 10 godina, a trenutno broji preko 100 stručnjaka! Stvaramo zabavu pod motom Crafting bits of fun, i uvijek smo u potrazi za talentiranim pojačanjima :)
Homepagehttp://www.nanobit.com/

Štand

Lokacija štandaD26

Prezentacija

NazivKako napraviti igru u 48 sati
Vrijeme održavanjaWednesday, 15.05. at 15:30
Opis prezentacijeU Nanobitu barem jednom godišnje organiziramo Game Jam - hackathon za igre tijekom kojeg se u timovima natječemo tko će napraviti zabavniju igru u 48 sati! Ako vas zanima kako se to napravi first playable u jednom vikendu - ovo predavanje je za vas :)
PredavačEc632d20998d015f351cefdcb10ba330
O predavačuDomagoj Šalković završio je studij na FER-u 2014. godine, a u Nanobitu se zaposlio istoga dana kada je obranio svoj diplomski rad! U svojoj karijeri uznapredovao je do Operations Team Leada, a na toj poziciji preuzeo je i mentorstvo novih zaposlenika. Radio je na mnogim Nanobitovim hitovima, kao što su Chef Town, Fashion City i Superstar Life, a trenutno radi na novom, zasad neobjavljenom, projektu koji je za Nanobit nešto posve novo. U slobodno vrijeme bavi se plesom, najdraži superheroj mu je Batman, a uz to je i veliki obožavatelj Nanobitovih Game Jamova pa tako i dvostruki pobjednik!