Više o tvrtkama

8 Sigma d.o.o.

Name8 Sigma d.o.o.
IndustryInformation and communication technology
AddressHrgovići 61
Description8 Sigma d.o.o. je tvrtka koja se bavi naprednim softverskim rješenjima za industrijska postrojenja, poznatih kao Manufacturing Execution Systems. Izvozno smo orijentirani, naš brzo rastući tim ima iskustva s projektima na 5 kontinenata, klijenti su nam vodeće industrijske tehnološke kompanije.
Homepagehttps://www.8sigma.eu

Štand

Lokacija štandaD18

Prezentacija

NazivTvornica bez MES-a, k'o burek bez mesa
Vrijeme održavanjaThursday, 16.05. at 11:30
Opis prezentacijePredavanje će predstaviti najbolji recept za softversko upravljanje tvorničkom proizvodnjom. Vidjet ćete i kako su Industry 4.0 i Internet of Things stigli u najzahtjevnije proizvodne pogone i modernizirali proizvodnju kojom je moguće upravljati iz ureda, uz dobar burek s mesom.
Predavač1817c2469311949b789dfa94879b5ba9
O predavačuMarko Šatrak je iskusni IT stručnjak s više od 15 godina rada na međunarodnim projektima i u uglednim svjetskim kompanijama. 2002. godine diplomirao je računarstvo na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu kao jedan od najboljih studenata generacije. Između ostalog, bio je i Global Product Manager za tvrtku ABB te je vodio grupu hrvatskih inženjera u implementaciji MES softvera za jednu od najvećih integriranih svjetskih tvornica aluminija. Zahvaljujući radu na međunarodnim projektima, proputovao je cijeli svijet, naučio se cjenkati na tržnici i reći hvala na desetak stranih jezika, a bio je i autor vrlo čitanog bloga u kojima je slikovito prikazivao svoje zgode u bijelom svijetu. Oženjen je i otac živahnih sina i kćeri koji ga drže u izvrsnoj tjelesnoj formi.