Više o tvrtkama

Gideon Brothers

NameGideon Brothers
IndustryIndustry automation
AddressRuzina 7, Osijek
Description„Gideon Brothers je tvrtka koja se bavi razvojem autonomnih, modularnih robotskih platformi i tehnologija za razne industrije. Drugim riječima, razvijamo robote koji bez ljudskog „vozača", uz pomoć umjetne inteligencije rade svoj posao među nama, umjesto nas.“
Homepagewww.gideonbros.net

Štand

Lokacija štandaD42

Prezentacija

NazivKako prodavati hrvatske robote Nijemcima: izazovi i prilike
Vrijeme održavanjaThursday, 16.05. at 13:00
Opis prezentacijeAutonomni mobilni roboti će redefinirati ljudsku produktivnost, a Hrvatska može ponuditi najnaprednije mobilne robote temeljene na vizualnoj percepciji. Ako će se automatizirani ekonomski sustav budućnosti temeljiti na bliskoj suradnji čovjeka i robota, uskočite u vlak zvan robotika još danas.
PredavačB85fffea1f216c09e825fdf402cc3ebe
O predavačuCEO Gideon Brothersa, Matija Kopić, ujedno i utemeljitelj te bivši vlasnik IT startupa Farmeron. Dobitnik reda Danice hrvatske s likom Nikole Tesle za osobite zasluge za izumiteljstvo te mnogobrojnih drugih nagrada za poduzetništvo. Voditelj Odjela za razvoj hardvera, dr. Edin Kočo, u Gideon Brothers prešao je sa Zavoda za automatiku i računalno inženjerstvo zagrebačkog FER-a. Prije Gideona, jedan od rijetkih ljudi u Europi koji se bavio razvojem robota koji hodaju - robota hodača.