Više o tvrtkama

Deegloo d.o.o.

NameDeegloo d.o.o.
IndustryInformation and communication technology
AddressIvana Šibla 15, 10020 Zagreb
DescriptionTvrtka se bavi izradom web platformi temeljenih na velikim podacima i strojnom učenju (computer vision, prediktivna analitika). Tražimo studente u području razvoja web i mobilnih platformi, kao i sve one koji žele razvijati rješenja temeljena na umjetnoj inteligenciji.
Homepagehttps://www.deegloo.com/students

Štand

Lokacija štandaB37

Prezentacija

NazivKako uz pomoć studenata primjenjujemo strojno učenje u mljekarskoj industriji - priča o razvoju tvrtke Deegloo kroz razvoj My Dairy Dashboard platforme
Vrijeme održavanjaWednesday, 15.05. at 12:00
Opis prezentacijeKroz priču o razvoju MDD platforme pokazat ćemo vam kako je tekao razvoj tvrtke, našu dugoročnu viziju i kako surađujemo sa studentima. Pridružite nam se i poslušajte na kojim projektima i tehnologijama radimo te kako možete napisati diplomski, steći iskustvo i istodobno biti plaćeni. :)
Predavač2490a50e1660c4d94abe9a39260e6723
O predavačuIvan Lozić magistrirao je na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Nakon završetka studija radio je kao softverski developer u Splitu i Münchenu. 2015. priključio se Farmeronu u Zagrebu gdje je radio kao softverski arhitekt. Od 2017. suosnivač je tvrtke Deegloo - agencije za razvoj softvera sa sve većim naglaskom na integraciji umjetne inteligencije u softverska rješenja. U tvrtki Deegloo služi kao ključna osoba za razvoj vizije i strategije tvrtke.

Koktel

NazivDeegloo Deep Dive