Više o tvrtkama

Infinum

NameInfinum
IndustryMobile and web development
AddressMala Švarča 23, 47 000 Karlovac
DescriptionInfinum se bavi dizajnom i razvojem mobilnih i web aplikacija. Naša misija je stvaranje digitalnih proizvoda koji pomažu ljudima. Stvaramo funkcionalna i elegantna softverska rješenja za klijente iz područja financija, telekomunikacija, zdravstva, turizma, medija te drugih industrija. Poslujemo iz Hrvatske, Slovenije i SAD-a, ali razvijamo rješenja za globalno tržište. Trenutno nas je više od 250: mobile i web developeri, dizajneri, projektni voditelji i drugi stručnjaci. Doprinos zajednici i dijeljenje znanja dio su naše kulture pa tako održavamo predavanja za IT zajednicu i pišemo članke na našem blogu. Više informacija o nama možeš pronaći na infinum.com.
Homepageinfinum.com

Talk

NazivKombinacijom strojnog učenja i iOSa do korisnih i zabavnih rješenja
Vrijeme održavanjaFriday, 23.10. at 16:30
Opis talkaZa sve one koje zanima strojno učenje, a tu i tamo vole zaploviti iOS svijetom, pridružite nam se na našem talku na Job Fair Meetupu! Poslušajte kako smo kombiniranjem znanja iz strojnog učenja i iOSa odradili nekoliko vrlo korisnih i zanimljivih projekata. Objasnit ćemo kako smo pomoću jednog iPhonea, kamere i strojnog učenja uspjeli pomoći doktorima medicine prilikom operacija. Isto tako, možete čuti kako smo na zabavan način iskoristili algoritme za prepoznavanje lica! Naš Filip Gulan, Team Lead iOS tima ispričat će vam kako je izgledao put od ideja do realizacije samih projekata te s kojim smo se sve izazovima susreli na tom putu.
PredavačF430240a9102ec7ec77d317c89421bad
O predavačuFilip Gulan je svoj prvi susret s Infinumom imao još dok je bio student na FER-u. Bio je polaznik prve generacije Infinum Academyja 2015. godine. Nakon toga se zaposlio u Infinumu, a sada je iOS Team Lead i predavač na tom istom Academyju. Opušta se uz sviranje bas gitare, a želju za istraživanjem zadovoljava kroz bicikliranje.