Više o tvrtkama

GlobalLogic

NameGlobalLogic
IndustryElectronics and embedded software
AddressUlica grada Vukovara 284
DescriptionGlobalLogic je vodeći pružatelj usluga razvoja softverskih proizvoda,s više od 18000 zaposlenika globalno u 15 zemalja.U GL-u Zagreb prepozanti smo zasad većinski po klijentima u automobilskoj i telekom domeni,ali se i intenzivno širimo prema drugim industijama i tehnologijama (mobile, cloud, IoT itd.).
Homepagewww.globallogic.com

Talk

NazivDX - Strategija / Tehnologija / Organizacija
Vrijeme održavanjaFriday, 14.05. at 11:30
Opis talkaNa ovom talku ćemo se dotaknuti pojma digitalne transformacije i njenih ključnih čimbenika, tehnološke inovacije u vidu uvođenja mikroservisno orjentirane arhitekture na mjesto monolitne arhitekture te prednosti i mane obje arhitekture. Sa tehničke strane ćemo se dotaknuti alata i tehnologija nezaobilaznih u mikroservisoj arhitekturi.
Predavač4f5e7f1b931ec2636c6b837f64854d9e
O predavačuPavao Varela Petrač je računalni inženjer koji radi u collocated i distribuiranim timovima te uspješno isporučuje informacijska rješenja. Goran Bogovac je računalni inženjer koji od početka karijere se bavi razvojem u cloudu, a domensko znanje mu je u Hospitality industriji gdje je implementirao CRM rješenja za najveće hrvatske tvrtke u turističkom sektoru.