Više o tvrtkama

Sartura

NameSartura
IndustryNetwork & security
AddressKuniščak 28, Zagreb, HR
DescriptionU Sarturi se bavimo programiranjem, integracijama te konzultantskim uslugama u embedded industriji. Radimo prvenstveno na Linux sustavima i OpenWrt platformi no aktivni smo i u ostalim Open Source projektima. Kroz međunarodne projekte surađujemo sa startup tvrtkama i svjetski poznatim brendovima.
Homepagehttps://www.sartura.hr/

Prezentacija

NazivLinux and Open Source as a career
Vrijeme održavanjaWednesday, 23.05. at 13:30
Siva vijećnicaGrey hall / Siva vijećnica
Opis prezentacijeSartura poziva sve zaljubljenike u programiranje i Linux sustave na predavanje u kojemu možete saznati kako ostvariti svoju karijeru u uspješnoj hrvatskoj tvrtki. Na predavanju otkrit ćemo Vam kako naš tim u Hrvatskoj usavršava postojeće i stvara nove proizvode za globalno tržište.
Predavač6c2dc107f6ae52b98fe623942988a7bf
O predavačuMarko Ratkaj U Sarturi sam počeo raditi od 2015. godine gdje sam od početka bio uključen u brojne dinamične inženjerske projekte vezane uz OpenWrt razvoj i integraciju. Kroz kontinuiran rad na raznovrsnim projektima sam poboljšao i svoje iskustvo u vođenju projekata i komunikaciji unutar Open Source industrije. Interes prema Linux operativnom sistemu i Open Source programiranju sam razvio tijekom studija na FER-u u Zagrebu. Mak Krnic Sarturi sam se priključio početkom 2016. godine za vrijeme svog diplomskog studija na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Kroz raznovrsne projekte sam imao priliku surađivati sa svjetski poznatim tvrtkama te dodatno usavršavati i proširivati svoje znanje u frontend i backend tehnologijama za embedded sustave. Juraj Vijtiuk U Sarturi sam počeo raditi 2017. godine pred kraj preddiplomskog studija na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Direktan pristup radu sa OpenWrt distribucijom i mentorstvu unutar tvrtke mi je uvelike pomogao kod predaje završnog rada 2017. godine. Kroz različite projekte sam imao prilike raditi s OpenWrt distribucijom te doprinositi Open Source projektima poput libssh i libwebsockets, uglavnom na dodavanju podrške za mbed TLS biblioteku.