Više o tvrtkama

Visage Technologies

NameVisage Technologies
IndustryComputer vision
AddressUnska 3, Zagreb, HR
DescriptionVisage Technologies je svjetski poznati pružatelj softvera za praćenje lica, analizu lica, prepoznavanje lica i računalna vida za automobilsku industriju. Osnovana 2002. godine kao znanstveni projekt, rješenja Visage Technologies danas globalno koristi preko 200 klijenata.
Homepagehttp://visagetechnologies.com/

Talk

NazivNagli eksponencijalni rast - kako smo uspjeli ne zabrljati stvari u potpunosti?
Vrijeme održavanjaMonday, 10.05. at 14:00
Opis talkaU Hrvatskoj je malo IT firmi nalik korporacijama u kojima se može govoriti o „karijernoj ljestvici“, ali sve je više dinamičnih tvrtki koje su, poput nas, posljednjih godina iskusile eksponencijalan rast. Ova prezentacija predstavit će našu priču, uključujući ključne pogreške i naučene lekcije koje su nam pomogle da danas budemo tu gdje jesmo.
Predavač16d4d14031b9fe0c03b5ba4752a39833
O predavačuHrvoje Šamija voditelj je automobilske divizije koja okuplja 85 talentiranih inženjera i znanstvenika koji rade na naprednim sustavima asistencije vozaču i autonomnoj vožnji. Nakon što je magistrirao na FER-u, stjecao je iskustvo u razvoju ugrađenog softvera, elektrotehnici, te upravljanju projektima u nekoliko manjih, ali dinamičnih hrvatskih firmi.