Više o tvrtkama

Visage Technologies

NameVisage Technologies
IndustryComputer vision
AddressUnska 3, Zagreb, HR
DescriptionVisage Technologies is a world-renowned software provider for face tracking, face analysis, face recognition and computer vision solutions for the automotive industry. Founded in 2002 as a science project, Visage Technologies´ solutions are now used globally by over 200 clients.
Homepagehttp://visagetechnologies.com/

Štand

Lokacija štandaB15

Prezentacija

NazivVisage Technologies: Kako od algoritma dolazimo do proizvoda?
Vrijeme održavanjaThursday, 16.05. at 12:30
Opis prezentacijeJedinstveni uvid u sve što se događa da bi od algoritama temeljenih na najnovijim istraživanjima i tehnologijama nastao uspješan proizvod koji koristi preko 200 klijenata diljem svijeta.
Predavač7717cf727c7af7d9520b8eb3e097e940
O predavačuGordan Kreković član je management tima poduzeća Visage Technologies koje se bavi računalnim vidom i jedno je od vodećih pružatelja rješenja za praćenje, detekciju, analizu i prepoznavanje lica. Doktorirao je računarstvo na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, a posljednjih devet godina radi u različitim voditeljskim ulogama. Profesionalnu karijeru započeo je 2010. godine u NTH Grupi kao product manager gdje je nakon dvije godine preuzeo ulogu voditelja odjela za product management. Godine 2016. postao je direktor AdCumulusa, poduzeća unutar NTH Grupe fokusiranog na programska rješenja za online i mobilni marketing, čije je skaliranje vodio od prvog kupca do uhodanog poslovanja. Karijeru je nastavio kao voditelj Data Science tima u Bellabeatu gdje je razvijao algoritame temeljene na strojnom učenju za nosive uređaje i osmislio tehnički koncept visoko personaliziranog chat-bota za savjetovanje o zdravlju. Gordan aktivno djeluje kao nezavisni istraživač s kontinuiranim angažmanom u znanstvenoj zajednici i s objavljenih dvadesetak znanstvenih radova.