Više o tvrtkama

CloudSense

NameCloudSense
IndustryMobile and web development
AddressRadnička cesta 80, Zagreb, HR
DescriptionCloudSense je vodeća tvrtka za cloud tehnnologije s naglaskom na Salesforce. Internacionalna tvrtka s 250+ zaposlenih te uredima u Zagrebu, Londonu, New Yorku i Sydneyju, klijentima omogućuje povećanje efikasnosti prodaje, integraciju u CRM, ERP, SaaS i sl. za prodajne timove, e-trgovinu…
Homepagehttp://www.cloudsense.com

Štand

Lokacija štandaB11

Radionica

NazivPoslovanje u oblaku
Vrijeme održavanjaWednesday, 18.04. at 20:48
Lokacija

Prezentacija

NazivPametno računarstvo u oblaku
Vrijeme održavanjaThursday, 24.05. at 12:30
Siva vijećnicaGrey hall / Siva vijećnica
Opis prezentacijeSalesforce je jedna od najvećih cloud platformi. Tehnologije poput strojnog učenja, umjetne inteligencije pružaju nove mogućnosti u razvoju i korištenju aplikacija. Prezentacija će pokazati kako koristeći nove tehnologije pomažemo tvrtkama da olakšaju svoje poslovanje te pružaju bolju uslugu.
PredavačC08d10afeec03cf94f24570c35d75d47
O predavačuPredavač Kristijan Kosutić završio je Fakultet elektrotehnike i računarstva, smjer Radiokomunikacije. Od 2013. je zaposlenik CloudSense-a. U zadnje četiri godine imao je priliku raditi s internacionalnim timovima iz cijelog svijeta. Najčešće u području telekomunikacija. Kao Senior Consultant neki od njegovih zadataka jesu skupljanje korisničkih zahtjeva, izrada arhitekture sustava te tehnička implementacija.