Prijava u studentski portal

Unesi svoj životopis

*preporučamo da životopis unesete na engleskom jeziku

Životopis ili motivacijsko pismo

Ako već imaš pripremljen PDF, slobodno ga možeš ovdje uploadati.
Najveća dozvoljena veličina datoteke je 4MB.

Obrazovanje

Poslovno iskustvo i projekti

Tehničke vještine

Ostale vještine

Strani jezici

Nagrade i priznanja

Pregledaj uvjete korištenja

Uvjeti korištenja

Pravila i uvjeti korištenja baze životopisa prikupljenih na sajmu Job Fair


Molimo Vas da pažljivo pročitate pravila i uvjete korištenja baze životopisa prikupljenih na sajmu Job Fair (u daljnjem tekstu: baza životopisa).


Baza životopisa je u vlasništvu Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Unska 3 (dalje u tekstu: FER).


Pristupanjem i korištenjem baze životopisa, stupate u ugovorni odnos s FER-om, potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i suglasni ste da će Vas ovi uvjeti obvezivati te prihvaćate pravila i uvjete navedene u tekstu kako slijedi.


Prihvaćanjem Pravila i uvjeta korištenja dajete suglasnost FER-u na ustupanje podataka navedenih u bazi životopisa društvima sudionicima sajma Job Fair na uvid u svrhu pregleda životopisa radi mogućeg zapošljavanja ili ostvarivanja prakse u društvima sudionicima sajma Job Fair te Centru karijera Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu u svrhu pregleda životopisa radi obavještavanja o relevantnim aktivnostima Centra karijera.


Ako se na bilo koji način ne slažete i ne prihvaćate sljedeće uvjete, primite na znanje da Vam nije dopušteno korištenje baze životopisa.


Za vrijeme korištenja i pristupanja bazi životopisa, primjenjuju se sljedeća pravila i uvjeti korištenja, kao i svi primjenjivi zakoni Republike Hrvatske.


  1. Pristanak na primjenu Pravila i uvjeta korištenja baze životopisa

Svojim pristupom bazi životopisa neopozivo pristajete na primjenu Pravila i uvjeta korištenja baze životopisa te na pravni odnos Vas i vlasnika baze životopisa.


  1. Pravila i uvjeti korištenja

Baza životopisa namijenjena je povezivanju tvrtki sudionika sajma Job Faira (dalje u tekstu: Sudionik) i posjetitelja sajma Job Fair (dalje u tekstu: Posjetitelj). Sudionici mogu bazu životopisa koristiti za pregled životopisa koje su unijeli Posjetitelji u svrhu zapošljavanja ili ostvarivanja studentske prakse u vlastitoj tvrtki. Posjetitelji mogu bazu životopisa koristiti za pohranu informacija relevantnih za dobivanje posla ili studentske prakse kod Sudionika.

FER ne jamči za točnost podataka u bazi životopisa.


  1. Opći uvjeti za Sudionike

Sudionik se obvezuje da će podatke iz baze životopisa koristiti jedino i isključivo u svrhu traženja kandidata za praksu ili posao u vlastitom poduzeću ili instituciji, bez zlouporabe podataka iz baze životopisa. Pod zlouporabom podataka iz baze životopisa osobito se podrazumijeva prosljeđivanje podataka iz baze životopisa trećim osobama ili društvima, bez obzira na namjeru ili svrhu takvog postupanja Sudionika i bez obzira na osobu koja je kod Sudionika obavila takav postupak. U slučaju zlouporabe baze podataka Sudionik odgovara za cjelokupnu štetu kako FER-u, tako i trećim osobama.


  1. Opći uvjeti za Posjetitelje

Baza životopisa na sajmu Job Fair omogućava Posjetiteljima besplatan unos podataka relevantnih za dobivanje posla ili prakse kod Sudionika.


  1. Izmjena i dopuna Općih uvjeta korištenja

FER zadržava pravo jednostrane izmjene i/ili dopune ovih Općih uvjeta korištenja baze životopisa prikupljenih na sajmu Job Fair, bez prethodne obavijesti te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene izmjene i/ili dopune stupaju na snagu objavom na Internet stranicama baze životopisa sajma Job Fair.

Za sve dodatne informacije javite nam se na jobfair@fer.hr