O Job Fairu

Što je Job Fair?

Job Fair okuplja atraktivne tehnološke stručnjake i znatiželjne studentice i studente s ciljem upoznavanja, povezivanja te razmjene iskustva. Posjeti štandove poduzeća, sudjeluj na talkovima, radionicama i panel raspravama te se u opuštenoj atmosferi upoznaj s aktualnim tehnološkim trendovima i mogućnostima koje te očekuju u raznim industrijama. Fakultet elektrotehnike i računarstva s Klubom studenata elektrotehnike tijekom dva dana Job Faira ispunjava studentski život raznim karijernim prilikama, a otvoren je za sve posjetitelje.

Lokacija

???

???

U čemu sve mogu uživati?

Posjeti zanimljive sadržaje koje su pripremila poduzeća koja dolaze na Job Fair. Upoznaj se s njihovim predstavnicima u ležernoj atmosferi i otkrij koje sve prilike u Hrvatskoj i inozemstvu možeš ostvariti nakon završenog studija na fakultetu.

Štandovi

Glavna atrakcija Job Faira koju generacije studentica i studenata poznaju kao najdraži način za upoznavanje s predstavnicima poduzeća su štandovi. Umreži se s tebi zanimljivim poduzećima i saznaj čime se sve stručnjaci u industriji bave.

Talks

Što se zbiva u industrijama najjednostavnije je saznati kroz kratke razgovore stručnjaka iz vrhunskih poduzeća. Otkrij više o poduzećima koja te zanimaju slušajući njihove priče iz kategorija: Career Mentorship, Human Augmentation i Corporate Social Responsibility.

Career Mentorship

Što čini uspješno mentorstvo? Odgovor na to pitanje pronaći ćeš upravo u ovoj kategoriji. Iskusni mentori dijelit će iskustva i savjete vezane uz njihove modele mentorstva koji će ti pomoći u transformaciji tvoje karijere!

Human Augmentation

Istražite tehnološke izume koji poboljšavaju ljudske sposobnosti, u rasponu od opipljivih napredaka poput protetike do maštovitih aplikacija kao što su AR i VR. Govornici iz industrije spremit će svoje najbolje primjere iz prakse!

Corporate Social Responsibility

Kakve su to tehnologije usmjerene na poboljšanje društvene odgovornosti poduzeća? Inovacije različtiih industrija koje transformiraju cjelokupne operacije poduzeća dostupne su svim znatiželjnima u sklopu ove kategorije. Saznaj kako balansirati uspješnosti i odgovornost!

Radionice

Saznaj koje moderne tehnologije koriste predstavnici poduzeća. Iskoristi priliku upoznati se s novim područjem rada na praktičan i zanimljiv način. Interakcijom na radionici uvijek možeš saznati više o tehnologijama iz prve ruke stručnjaka koji ih koristi. Spoj zabave i učenja postoji, a sada znaš i gdje.

Panel rasprava

Poslušaj stručnjake iz industrije, znanstvenike te studentice i studente koji na panel raspravama diskutiraju o kriznom menadžmentu. Fokus rasprave je upravno na tome kako upravljati krizom i učinkovito odgovoriti na nju. Stekni sveobuhvatno razumijevanje načina na koji organizacije prolaze kroz turbulentna vremena.

Umrežavanje

Iskoristi neformalnu atmosferu i upoznaj se s predstavnicima poduzeća koja su ti zanimljiva. Saznaj koje sve mogućnosti nakon studija postoje i u kojim sve industrijama možeš razvijati svoju karijeru.

Loosen Up Party

Za dobru zabavu nakon prvog dana Job Faira brinu se Kings of Cocktails koji će uz Disco sekciju KSET-a držati euforiju na visokoj razini. Poveži se sa svojim omiljenim poduzećem uz zabavne aktivnosti i pokaži im kako za prvi teambuilding nikad nije rano.

Kako se mogu uključiti?

Registriraj se sad!

Registriraj se putem naše web stranice i osiguraj svoje mjesto na Job Fairu. Uskoro otvaramo prijave za sadržaje koja su ti pripremili sudionici sajma!

QR ulaznica

Nakon registracije dobivaš jedinstveni QR kod unutar svojeg profila. Upravo taj QR kod će biti tvoja ulaznica na Job Fair bez obzira za što se prijaviš! Zato trk po svoj QR kod!