O Job Fairu

Što je Job Fair?

Job Fair okuplja atraktivne tehnološke stručnjake i znatiželjne studente s ciljem upoznavanja, povezivanja te razmjene iskustva. Posjeti štandove poduzeća, sudjeluj na talkovima, radionicama i panel raspravama te se u opuštenoj atmosferi upoznaj s aktualnim tehnološkim trendovima i mogućnostima zapošljavanja. Fakultet elektrotehnike i računarstva s Klubom studenata elektrotehnike tijekom dva dana Job Faira ispunjava studentski život karijernim prilikama, a otvoren je za sve posjetitelje.

Lokacija

???

???

U čemu sve mogu uživati?

Posjeti zanimljive sadržaje koje su pripremila poduzeća koja dolaze na Job Fair. Upoznaj se s njihovim predstavnicima u ležernoj atmosferi i otkrij koje sve prilike za razvoj karijere u Hrvatskoj i inozemstvu možeš ostvariti nakon studija na fakultetu.

Štandovi

Glavna atrakcija Job Faira koju generacije studenata poznaju kao najdraži način za upoznavanje s predstavnicima poduzeća su štandovi. Umreži se s tebi zanimljivim poduzećima i ohrabri se za prvi veliki korak.

Talks

Što se zbiva u industrijama najjednostavnije je saznati kroz kratke razgovore stručnjaka iz vrhunskih poduzeća. Otkrij više o poduzećima koja te zanimaju slušajući njihove priče iz kategorija: Career switch, What the tech?! i Recycled technology.

Career switch

Razmišljaš o početku nove karijere? Imaš interes kojeg želiš graditi profesionalno? Susrećeš se s problemom da ne znaš kada i kako tranzitirati? Poslušaj savjete stručnjaka koji su promijenili svoju karijeru i uspjeli!

What the tech?!

Sjećaš li se onih neobičnih kvarova i ponašanja tvojih programa ili sklopova koje si ni danas ne možeš objasniti? Bez brige, unutar ove kategorije, poslušat ćeš talkove u kojima ćeš saznati da je još mnogo takvih ljudi u svijetu tehnologije.

Recycled technology

Osjećaš li pritisak da kod svakog rješenja trebaš inovaciju? Misliš li da možeš iskoristiti postojeća rješenja kao sastojke za stvaranje nečeg novog? Ova kategorija otkrit će ti zašto je to moguće u oba slučaja.

Radionice

Saznaj koje moderne tehnologije koriste tvoji budući poslodavci. Iskoristi priliku upoznati se s novim područjem rada na praktičan i zanimljivim način. Interakcijom na radionici uvijek možeš saznati više o tehnologijama iz prve ruke stručnjaka koji ih koristi. Spoj zabave i učenja postoji, a sada znaš i gdje.

Panel rasprave

Poslušaj stručnjake, znanstvenike i studente koji na panel raspravama diskutiraju o gorućim tehnološkim temama današnjice. Iskoristi ove jedinstvene susrete i saznaj odgovore na pitanja od osoba koje mijenjaju tijek razvoja budućnosti.

Hot Talk

Ljute poslastice, vatrena pitanja, zabavni voditelji i zanimljiv direktor tehnološkog poduzeća savršen su spoj za igru pitanja u kojima osim zanimljivih odgovora čeka i gradacija ljutine umaka. Ako si želiš izmamiti osmijeh na lice gledajući poznate STEM poduzetnike kako odgovaraju na vruća pitanja o svojem poslovnom i privatnom životu, hot talk je igra za tebe!

Umrežavanje

Iskoristi neformalnu atmosferu i upoznaj se s predstavnicima poduzeća koja su ti zanimljiva. Saznaj kakve ti mogućnosti zapošljavanja pružaju. Podijeli s njima svoj QR kod i ostani u kontaktu nakon Job Faira!

Loosen Up Party

Za dobru zabavu nakon prvog dana Job Faira brinu se Kings of Cocktails i Kings of Beers koji će kao i Disco sekcija KSET-a držati euforiju na visokoj razini. Uz zabavne aktivnosti poveži sa svojim omiljenim poduzećem i pokaži im kako za prvi teambuilding nikad nije rano.

Kako se mogu uključiti?

CV je ulaznica

Predaj svoj životopis u bazu putem naše stranice i osiguraj svoje mjesto na Job Fairu. Osim što ti služi kao ulaznica, CV dolazi u ruke svih poduzeća što ti povećava mogućnost poziva na intervju. Zato ga izbrusi na vrijeme te zasjaj i offline i online!

QR kod kao vizitka

Za predani životopis dobivaš jedinstveni QR kod na svoju adresu e-pošte. Podijeli ga tijekom Job Faira i povećaj si vidljivost među gostujućim poduzećima. Zato trk po svoj QR kod sad!