Bogat raspored okupira 17. Job Fair!

Otkrivamo što će se sve događati na 17. Job Fairu!

Pripremi se na dva dana prepunih aktivnosti jer 8. i 9. svibnja u Mozaik Event Centru okupirat će preko 100 štandova s poduzećima iz 15 industrija u dvorani Voda, 12 talkova unutar 3 kategorije i 2 panel rasprave u dvorani Zemlja te 10 radionica u dvorani Vatra.

Gdje se nalazi raspored?

Detaljan raspored s informacijama o vremenu i mjestu održavanja svih aktivnosti na ovogodišnjem Job Fairu možeš pronaći na: jobfair.fer.hr/schedule. Istraži što se sve nudi i na vrijeme rezerviraj svoje mjesto! Klikom na svaki sadržaj iz kalendara, otvorit će ti se stranica s više detalja gdje ćeš moći kliknuti žuti gumb “Prijavi se” i tako se predbilježiti za svoje mjesto. Prethodno tome, ne zaboravi napraviti svoj profil na Job Fair stranici.

Nema mjesta za propuste!

U srijedu, 8. svibnja program počinje u 11 sati velikim otvorenjem u dvorani Zemlja! Nakon otovrenja slijede talkovi i radionice. Posebno je važno napomenuti da će se u 13 sati i 30 minuta održati panel rasprava, isto u dvorani Zemlja na temu kriznog menadžmenta gdje će nam se pridružiti predstavnici iz poduzeća Atlantic, Infobip i Syskit. Saznaj odgovore na pitanja kako učinkovito reagirati na krize, mijenjati strategije i odluke u turbulentnoj dinamici i tako dobijte sveobuhvatan pogled i razumijevanje na koji način organizacije upravljaju krizom.

Na kraju prvog dana, vraćamo se u KSET gdje se tradicionalno posjetitelji zabavljaju na Loosen Up večeri uz šarolik program i dobru glazbu koju će osigurati Disco sekcija KSET-a i naravno, 11 vrsta besplatnih koktela.

Drugi dan, 9. svibnja, program također započinje u 11 sati, a u nešto ranijem terminu, od 12 sati i 30 minuta u dvorani Zemlja te očekuje još jedna panel rasprava! Pridruži se predstavnicima poduzeća Codebooq, Prehnit i TIS koji će ti približiti svoje uspješne primjere na temu transformacija poslovnih modela.

Kako se prijaviti?

Registrirati se možeš putem internetske stranice Job Faira. Kad napraviš svoj račun, dobivaš QR kod s kojim ćeš moći ući na sajam, a koji se nalazi na tvojem profilu. Na profil stranici se također nalazi i popis svih dostupnih sadržaja na koje se možeš prijaviti klikom na žuti gumb “Prijavi se”. U slučaju da ipak nemožeš doći, klikni gumb “Odjavi se”.

Za više informacija čitaj novosti na našoj internetskoj stranici.  Prati nas na našoj LinkedIn, Facebook i Instagram stranici. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair uživo, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine. Job Fair organiziraju FER, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave