Gdje se to seli Job Fair?

Dugoočekivani povratak Job Fair sajma odvest će te na novu lokaciju.

Ostajemo u kvartu!

Nakon godina i godina prepunih hodnika na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, ove ćeš godine morati prošetati do susjedne Sportske dvorane Martinovka.

Tko igra utakmicu?

Na petnaestom Job Fairu koji će se održati 11. i 12. svibnja u Sportskoj dvorani Martinovka, umjesto sportskih utakmica, moći ćeš posjetiti više od 130 štandova, upoznati se s ljudima iz industrije, dobiti uvid u njihov posao i saznati što su ti zanimljivo pripremili za program na pozornici.

Uz labirint štandova, paralelno na pozornici koja je u središtu Job Faira, moći ćeš poslušati talkove, panel raspravu i nasmijati se uz hot talk na kojima će ti gosti iz globalnih i hrvatskih tehnoloških poduzeća predstaviti aktualne i uzbudljive teme iz mnogih područja IT-a i znanosti. Za radionice ćeš ipak ostati na dobro poznatom FER-u, dok će se na kraju prvog dana zabava, odnosno Loosen up party održati u KSET-u.

Job Fair organizira se u skladu s trenutno važećimepidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a sve sudionike pozivamo na odgovorno ponašanje.

Za više informacija čitaj naš blog na internetskoj stranici, lajkaj nas na našoj Facebook stranici i prati nas na Instagramu. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair od doma, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine! Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave