Hot Talker na 16. Job Fairu je Hrvoje Ćosić iz Aircasha!

Saznaj više o sudioniku Hot Talka i njegovom hrabrom pohodu na ovogodišnje ljute avanture!

Što je Hot Talk?

U četvrtak, 18. svibnja, program u paviljonu 11D na Zagrebačkom Velesajmu poprimit će ljutu atmosferu! U 13 sati održat će se još jedan Hot Talk - neformalni oblik intervjua u kojem, uz postavljanje pitanja iz formalne i neformalne sfere života, sudionici s obje strane stola konzumiraju ljute "poslastice" koje nam je omogućio prijatelj sajma, Volim ljuto. Prije nego sudionik Hot Talka odgovori na pitanje, konzumira jedan ljuti umak koji simbolično predstavlja razinu zanimljivosti tog pitanja. Cilj je izdržati do kraja intervjua, saznati više o sudioniku i naravno, dobro se zabaviti i nasmijati.

Tko je Hrvoje?

Ovogodišnji sudionik četvrtog Hot Talka jest Hrvoje Ćosić, CEO Aircasha. Nakon završenog MIOC-a i FER-a, fokus sa tehnologije prebacuje na osobni interes - financije. Ubrzo zatim, uz FER-ovu, sječe i MBA diplomu. Iskustvo u financijama brusi od 2000. godine kao menadžer u Hypo banci. Poduzetnički duh mu ipak ne da mira te ga preuzima 2015. godine kada zajedno s partnerom osniva Aircash. 

Zašto Aircash?

Aircash je prvi hrvatski fintech koji je na tržište izbacio mobilni novčanik. Poznat i kao institucija za elektronički novac s odobrenjem izdanim od HNB-a. Posluje u svim zemljama članicama EU, a srž je aplikacija koja je prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik. Svoju razinu Aircash je podignuo kad je počeo izdavati Aircash Mastercard prepaid kartice. Zanimljiva informacija jest da je prva transakcija napravljena putem Aircasha bila na relaciji Zagreb-Split. Gdje će sve Aircash još završiti? Saznaj u Hot Talku!

Kako se prijaviti?

Registrirati se možeš putem internetske stranice Job Faira. Kad napraviš svoj račun, dobivaš QR kod s kojim ćeš moći ući na sajam, a koji se nalazi na tvojem profilu. Na profil stranici se također nalazi i popis svih dostupnih sadržaja na koje se možeš prijaviti klikom na žuti gumb “Prijavi se”. U slučaju da odustaneš od dolaska, klikni gumb “Odjavi se”.

Za više informacija čitaj novosti na našoj internetskoj stranici.  Prati nas na našoj LinkedIn, Facebook i Instagram stranici. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair uživo, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine. Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave