Ima mjesta raspravi - na 17. Job Fairu!

Saznaj kako upravljati krizom ili transformirati poslovne modele na 17. Job Fairu!

Ove godine na 17. Job Fairu u sklopu programa održat će se čak dvije panel raspave! 

U srijedu, 8. svibnja, od 13.30 sati na pozornici u dvorani Zemlja Mozaik Event Centra vodit će se panel rasprava na temu o tome kako uspješno upravljati krizom. Panel raspravu moderirat će Dominik Gračner, a panelisti koji sudjeluju u raspravi dolaze iz poduzeća Atlantic, Infobip i Syskit. 

"U ovom dinamičnom okruženju, gdje se izazovi i prilike mijenjaju gotovo svakodnevno, ključ uspjeha leži u sposobnosti brze adaptacije i inovativnog razmišljanja. Razumijevanje kako strateški pozicionirati sebe i svoju organizaciju da iskoristi sve prednosti koje krize donose nije samo korisno, već i neophodno. Prilagodba i prevladavanje izazova s kojima se organizacije suočavaju ključni su za izgradnju uspješne karijere u bilo kojoj industriji. Ovo čini panel nezaobilaznim događajem za sve ambiciozne profesionalce i studente željne istaknuti se na tržištu rada. ", izjavio je moderator Dominik.

U četvrtak, 9. svibnja, od 12.30 sati na pozornici u dvorani Zemlja Mozaik Event Centra bit će panel rasprava na temu transformacije poslovnih modela. Panel raspravu moderirat će Klara Plavšić, a panelisti koji sudjeluju u raspravi dolaze iz poduzeća Codebooq, Prehnit i TIS.

"Prilagodba i inovacija ključni za uspjeh u suvremenom poslovnom svijetu. U kontekstu dinamičnih tehnoloških i tržišnih zahtjeva, vitalno je razumjeti i primijeniti napredne tehnologije. Spomenute tehnologije ne samo da pružaju nove mogućnosti za optimizaciju poslovanja, već i omogućavaju tvrtkama da se istaknu na konkurentnom tržištu. Ovaj panel je izvanredna prilika za sve nas da zaronimo dublje u ove teme i razmotrimo kako najbolje iskoristiti tehnologije koje oblikuju budućnost svakog poslovnog modela. ", prenosi moderatorica Klara.

Sudeći po riječima moderatora, panel rasprave bit će uzbudljive i korisne pa ih svakako posjeti ako si u prilici! Ne zaboravi, prethodno dolasku se registriraj na našoj internetskoj stranici.

Kako se prijaviti?

Registrirati se možeš putem internetske stranice Job Faira. Kad napraviš svoj račun, dobivaš QR kod s kojim ćeš moći ući na sajam, a koji se nalazi na tvojem profilu. Na profil stranici se također nalazi i popis svih dostupnih sadržaja na koje se možeš prijaviti klikom na žuti gumb “Prijavi se”. U slučaju da odustaneš od dolaska, klikni gumb “Odjavi se”.

Za više informacija čitaj novosti na našoj internetskoj stranici.  Prati nas na našoj LinkedIn, Facebook i Instagram stranici. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair uživo, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine. Job Fair organiziraju FER, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave