Kako doći do 17. Job Faira?

Zbog ovogodišnje nove lokacije u Mozaik Event Centru, saznaj kako možeš doći do Job Faira - brzo i besplatno!

Ove godine Job Fair održava se 8. i 9. svibnja se nalazi na lokaciji Mozaik Event Centra (Slavonska avenija 6/2). Kako možeš doći do MEC-a? Donosimo ti čak pet načina!

1) Pješke

Od FER-a do MEC-a dijeli te ugodna šetnja od 15 minuta, a kuda moraš ići možeš pogledati u kratkom videozapisu na našem Instagram profilu.

Ako ipak ne misliš putovati s FER-a, donosimo ti i druge alternative.

2) Tramvajem ZET-a

Do MEC-a možeš doći i putem tramvajskih linija 4, 5, 14 i 17 tako da se iskrcaš na stanici "Vjesnik" i nastavi šetnjom po Slavonskoj aveniji koja te dovodi doglavnog ulaza u MEC.

Provjeri kada kreću i na kojoj stanici možeš presjesti ako to trebaš učiniti:

- linija broj 4

- linija broj 5 

- linija broj 14 

- linija broj 17

3) Autobusom ZET-a

Osim tramvajem, možeš doći i autobusom! 

Autobusi koji voze do stanice "Vrbik" na kojoj se možeš iskrcati, a nalazi se ispred ulaza MEC-a su linija 107 koja polazi s Jankomira i linija 108 koja polazi s Glavnog kolodvora.

4) Automobilom

Na Job Fair možeš doći i automobilom s time da Mozaik Event Centar ima ograničen broj parkirnih mjesta pa je sigurnije parkirati se na Prisavlju kod Kockice. 

5) Biciklom

Do MEC-a možeš doći i već spomenutim rutama i biciklom! Ispred MEC-a ima puno parkirnih mjesta za bicikle što ti također omogućava da svoje limene ljubimce sigurno ostaviš zavezane ispred ulaza dok razgledavaš sve sadržaje na Job Fairu.

Kako se prijaviti?

Registrirati se možeš putem internetske stranice Job Faira. Kad napraviš svoj račun, dobivaš QR kod s kojim ćeš moći ući na sajam, a koji se nalazi na tvojem profilu. Na profil stranici se također nalazi i popis svih dostupnih sadržaja na koje se možeš prijaviti klikom na žuti gumb “Prijavi se”. U slučaju da ipak nemožeš doći, klikni gumb “Odjavi se”.

Za više informacija čitaj novosti na našoj internetskoj stranici.  Prati nas na našoj LinkedIn, Facebook i Instagram stranici. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair uživo, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine. Job Fair organiziraju FER, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave