Kravate ćemo razvezati i na 16. Job Fairu!

Na kraju prvog dana Job Faira očekuje te mnogo zabavnih igara u koje se možeš uključiti i osvojiti nagrade!

U srijedu, 17. svibnja, od 18 sati u KSET-u održat će se Loosen Up Party. Osim besplatnih brendiranih koktela koje nam je ove godine omogućilo čak 18 poduzeća, održavat će se i zabavne igre u kojima mogu sudjelovati timovi sastavljeni od predstavnika poduzeća i studenata. Ulaz je besplatan i otvoren za sve!

Pridruži se Igri života!

Vrijeme je za novu verziju Igre života! Prvi dio Igre obilježava Pub Quiz u kojem se testira znanje timova s naglaskom na popularnu glazbu. Međutim, kako bodove ne bi osvajali samo najveći znalci, hrabriji će timovi imati priliku okušati se u raznim joker izazovima na pozornici te tako dobiti vrijedne hintove za pitanja. Ako ti kviz pak ne donese slavu, za dodatne bodove u drugom dijelu Igre možeš propjevati Karaoke i pokazati fleksibilnost uz Limbo. U ovom se koraku dobro potrudi jer u slučaju izjednačenja najuspješniji timovi idu u posljednji izazov zvan Paklene jezikolomke, čiju vrućinu garantiraju naši prijatelji iz Volim ljuto.

Kako bi sudjelovao/la u Igri života, potrudi se na Job Fairu pronaći poduzeća koje se u njoj natječu (hint: popis je ispod kod koktela) te se s njihovim predstavnicima dogovoriti da budeš dio tima. Tko zna, možda im baš ti budeš ključan igrač za ostvarivanje pobjede!

Što je u izboru pića?

Ove godine u ponudi je 18 koktela koje su omogućila iduća poduzeća:

- ASEE Standards (ASEE)

- Axiros (Axiros)

- Code Orange (Ericsson Nikola Tesla)

- CROctail (Croatia osiguranje)

- Ctrl-Alt-Delight (Happening)

- KONČAR's Cocktail (KONČAR)

- Koios (Koios)

- Liquidity (Jane Street)

- Magenta TechTonic (Hrvatski Telekom)

- Near real-time pass out (Syntio)

- Pixion (Pixion)

- Siemens (Siemens)

- Tech for Green (Infineon)

- Tequila Spanrise (Span)

- Yellow Power (Jungheinrich)

- dSPACE RED PILL (dSPACE)

- mStart (mStart)

- syntax error (Valcon)

Za detaljnu koktel kartu i sastojke svakog koktela morat ćeš ipak posjetiti Loosen Up Party. Vidimo se! :)

Za više informacija čitaj novosti na našoj internetskoj stranici.  Prati nas na našoj LinkedIn, Facebook i Instagram stranici. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair uživo, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine. Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave