Luka Drezga iz Ars Future odvažio se na Hot Talk na 15. Job Fairu!

Saznaj tko je ovogodišnji sudionik Hot Talka te hoće li oboriti prošlogodišnji rekord!

Što je Hot Talk?

Drugi dan, 12. svibnja, program u SD Martinovka začinit ćemo ljutim razgovorom! U 13 sati ponovno će se održati Hot Talk - neformalni oblik intervjua u kojem, uz postavljanje pitanja iz formalne i neformalne sfere života, sudionici konzumiraju ljute umake koje nam je omogućio prijatelj sajma, Volim ljuto. Prije nego sudionik Hot Talka odgovori na pitanje, konzumira jedan ljuti umak koji predstavlja razinu zanimljivosti tog pitanja. Cilj je izdržati do kraja intervjua, skupiti bodove i oboriti rekord našeg zadnjeg prvaka ljutih razgovora - Tomislava Cara iz Infinuma.

Od egzistencijalne krize do ljutih umaka

Ovogodišnji sudionik drugog Hot Talka jest Luka Drezga, COO (Chief Operating Officer) iz Ars Future. Nakon 7 godina studiranja i par egzistencijalnih kriza, Luka je nakon posla ušao prvo u marketinške vode koje su ga doplovile do dizajna proizvoda, nakon čega je napokon završio u IT-u.

Kako je u Ars Futuri?

Ars Futura je agencija za softver dizajn i razvoj. Iz Zagreba su, a trenutno s njima radi oko 50 opuštenih, mladih i marljivih ljudi (koji su većinom Dalmatinci). Podijeljeni su u nekoliko multi-disciplinarnih timova koji rade na dugoročnim projektima svih veličina, za klijente s pretežno Američkog tržišta.

Prijavi se i dobro zabavi!

Prijavi se na 15. Job Fair u samo 3 koraka koristeći svoj životopis i osiguraj si ulaz na najveći regionalni sajam poslova.

Za više informacija čitaj naš blog na internetskoj stranici, lajkaj nas na našoj Facebook stranici i prati nas na Instagramu. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair od doma, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine! Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave