Nastavljamo trend razvezivanja kravata i na 17. Job Fairu!

Na kraju prvog dana, 8. 5. 2024., očekuju te zabave igare u koje se možeš uključiti s najdražim poduzećem i osvojiti nagrade!

U srijedu, 8. svibnja, od 18 sati u KSET-u održat će se Loosen Up zabava. Osim besplatnih brendiranih koktela koje nam je ove godine omogućilo čak 10 poduzeća, održavat će se i igre u kojima mogu sudjelovati timovi sastavljeni od predstavnika poduzeća i studenata. Ulaz je besplatan i otvoren za sve sudionike Job Faira!

Kvizdaja: Život nije igra!

Vrijeme je za novu verziju Igre života! Uz klasičan kviz općeg znanja koji će imati mnoštvo novih kategorija pitanja koje će vas nasmijati i testirati što sve (ne)znate, nastavlja se i tradicija karaoka! Prije proglašenja pobjedničkog tima i otvaranja karaoka, glazbenu pauzu pružit će novi sastav mladih izvođača u usponu poznat pod nazivom Z.A.V.O.D.N.I.C.I. koji će održati svoj kratki nastup uživo.

Za sudjelovanju u Igri, potrudi se na Job Fairu pronaći poduzeća koje se u njoj natječu (hint: popis je ispod) te se s njihovim predstavnicima dogovoriti da budeš dio tima. Tko zna, možda im baš ti budeš ključan igrač za ostvarivanje pobjede!

Što je u izboru pića?

Ove godine u ponudi je 10 koktela koje su omogućila iduća poduzeća:

- AXIROS

- CRATIS

- Croatia osiguranje

- dSPACE

- Ericsson Nikola Tesla

- HT

- INTEGRATION MATTERS

- Koios

- KSET x FER: Job Fair

- KONČAR

- Span

Za detaljnu koktel kartu i sastojke svakog koktela morat ćeš ipak posjetiti Loosen Up u KSET-u. Vidimo se! :)

Kako se prijaviti?

Registrirati se možeš putem internetske stranice Job Faira. Kad napraviš svoj račun, dobivaš QR kod s kojim ćeš moći ući na sajam, a koji se nalazi na tvojem profilu. Na profil stranici se također nalazi i popis svih dostupnih sadržaja na koje se možeš prijaviti klikom na žuti gumb “Prijavi se”. U slučaju da ipak nemožeš doći, klikni gumb “Odjavi se”.

Za više informacija čitaj novosti na našoj internetskoj stranici.  Prati nas na našoj LinkedIn, Facebook i Instagram stranici. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair uživo, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine. Job Fair organiziraju FER, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave