Objavljen raspored za 16. Job Fair!

Dva dana bogatog programa 16. Job Faira uključuje 152 poduzeća, 24 talka, 17 radionica, panel raspravu i Hot Talk.

Tako je, ove godine, uz štandove, 17. i 18. svibnja na pozornici u paviljonu 11D na Zagrebačkom Velesajmu predstavnici poduzeća će održati 24 talka na kojima će zainteresiranim posjetiteljima predstaviti svoje projekte, tehnologije i znanja stečena kroz dugogodišnji rad u različitim industrijama. Istovremeno na Fakultetu elektrotehnike i računarstva će se održati 17 radionica.

Gdje se nalazi raspored?

Detaljan raspored s točnim informacijama o vremenu i mjestu održavanja svih talkova, radionica i ostalih sadržaja možeš pronaći na: jobfair.fer.hr/schedule. Pogledaj što se sve nudi i na vrijeme rezerviraj svoje mjesto jer je broj sudionika po svakom sadržaju ograničen! Klikom na svaki sadržaj iz kalendara, otvorit će ti se stranica s više detalja gdje ćeš moći kliknuti žuti gumb “Prijavi se” i tako se predbilježiti za svoje mjesto.

Što ne propustiti?

U srijedu, 17. 5. će u 13 sati na Zagrebačkom Velesajmu predstavnici poduzeća Infinum, Valcon i Decode razgovarati o temi Karijera nakon diplome i odgovoriti na pitanja koja si svaki student koji završava studij postavlja. Stručnjaci iz ljudskih resursa otkrit će ti trikove kako nakon diplome uspješno ostvariti karijeru.

Na kraju prvog dana, svrati do KSET-a gdje će se odvijati tradicionalni Loosen up party uz bogati zabavni program i dobru glazbu koju će osigurati Disco sekcija KSET-a i naravno, 18 vrsta različitih besplatnih koktela.

Drugi dan, u ljuti pothvat kreće i naš novi sudionik Hot Talka! Pridruži nam se na Zagrebačkom Velesajmu, 18. 5. od 13 sati i uživaj u zabavnom programu gdje će jedan poznati direktor odgovarati na zanimljiva pitanja iz poslovne i privatne sfere, a pritom konzumirajući hranu, koja je svakim idućim pitanjem sve ljuća, a time su i reakcije sve zabavnije! Tko će to biti? Zaprati nas i saznaj uskoro! 

Kako se prijaviti?

Registrirati se možeš putem internetske stranice Job Faira. Kad napraviš svoj račun, dobivaš QR kod s kojim ćeš moći ući na sajam, a koji se nalazi na tvojem profilu. Na profil stranici se također nalazi i popis svih dostupnih sadržaja na koje se možeš prijaviti klikom na žuti gumb “Prijavi se”. U slučaju da odustaneš od dolaska, klikni gumb “Odjavi se”.

Za više informacija čitaj novosti na našoj internetskoj stranici.  Prati nas na našoj LinkedIn, Facebook i Instagram stranici. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair uživo, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine. Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave