Otkrij koje se radionice održavaju na 15. Job Fairu!

Čak 16 poduzeća je ove godine za tebe pripremilo zanimljive radionice na kojima možeš sudjelovati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Za vrijeme trajanja Job Faira, 11. i 12. 5. od 10 do 18 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva paralelno se održavaju po 3 zanimljive radionice. Prijavi se za sudjelovanje i u 90 minuta praktičnog rada saznaj kako problemske izazove današnjice rješavaju stručnjaci iz industrije.

U srijedu fokus je na automobilima i sigurnosti

U 10 sati, True North otkriva "Vodič za autostopere kroz DevOps" koji predstavlja praktičan pregled kroz DevOps prakse, principe, tehnologije i cloud nativni razvoj. dSPACE će odgovoriti na pitanje: "Kako ubrzati razvoj automobila korištenjem dSPACE simulacijskih alata?" i pojasniti kako simuliraju testne sustave za vozila s motorom s unutarnjim sagorijevanjem i s električnim motorom. AG04 će te uvesti u priču Kubernetesa uz njihov "Kubernetes Crash Course".

U 13 sati, kod Greypa svrati i "Osmisli anti-theft system za e-bicikle pomoću Design Thinkinga". Također, možeš izgraditi aplikaciju s CROZ-om tijekom "Dođoh, vidjeh, programirah" ili uz Alfatec saznati proces "Od podataka do znanja korištenjem strojnog učenja i poslovne analitike".

U16 sati, saznaj kako CARNET održava svoju visoku razinu kvalitete uz "CARNET mreža i kibernetička sigurnost". Upoznaj sa se mikroservisnim sustavima uz ekipu iz Sedam IT-a i "Put od baze do ekrana u mikroservisnoj arhitekturi" ili kod Rimac Technology otkrij "Zašto je test hardvera važan i izvan automobilske industrije?".

Četvrtak obilježava fina elektronika

Od 10 sati Končar će pokazivati "Multifunkcionalni numerički zaštitni relej generacije KONPRO 2", dok će se kod Comsysto Replya moći upoznati s alatom "Terraform - upoznajte najpopularniji alat za Infrastrukturu kao Kod".

Od 13 sati Byte Lab dijeli tajne za "Dizajn proizvoda tijekom nestašice čipova" npr. kako dizjanirati uređaje koji su dugoročno otporni na ovakve krize i sl. U isto vrijeme Undabot tijekom "Pošto kila aplikacije?" dijeli smjernice o analizi i procjeni inženjerskog posla odnosno spojnici biznisa, prodaje i tehnologije.

Od 16 sati Ars Futura pokazivat će kako možeš koristiti javno dostupne informacije preko tzv. API-ja na primjeru “React Crypto Trackera”. Također, Ericsson Nikola Tesla pokazat će "Full stack izrada aplikacije". Osim njih i Televend by INTIS nudi svoju vrstu zanimacije: "Hack&Snack - Programiranje IoT proizvoda". Imat ćeš priliku i za programiranje pomoću Televend IoT uređaj kojim ćeš "hackirati" mašinu za snack.

Kako se možeš prijaviti na radionicu?

Ako već nisi, prijavi se na našoj internetskoj stranici, predaj svoj životopis u bazu životopisa kako bi se na tvom profilu stvorio gumb za prijavu na radionice.

Za više informacija čitaj naš blog na internetskoj stranici, lajkaj nas na našoj Facebook stranici i prati nas na Instagramu. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair od doma, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine! Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave