Panel rasprava o karijeri nakon diplome na 16. Job Fairu!

Pitaš se kako započeti karijeru nakon diplome? Predstavnici poduzeća DECODE, Infinum i Valcon otkrivaju ti kako!

U srijedu, 17. svibnja, od 13 do 14 sati na pozornici u paviljonu 11D na Zagrebačkom Velesajmu održat će se panel rasprava na temu o tome kako započeti karijeru nakon diplome. Panel raspravu moderirat će Ivan Ljubičić, student FER-a, a panelisti koji sudjeluju u raspravi će obuhvatiti četiri različite perspektive: Mario Žderić iz DECODEa, Damjan Vujaklija iz Infinuma, Tea Đuran iz Valcona te Nikolina Relić iz Centra karijera FER-a.

Iz razgovora s Ivanom koji će moderirati panel raspravu otkrivamo smjerove u kojima će se rasprava razvijati:

Panel će predstaviti stručnjake iz područja ljudskih potencijala koji će podijeliti svoja iskustva i savjete o tome kako započeti karijeru nakon stjecanja diplome. Ta tema je studentima neizmjerno važna, pogotovo ako se do sada nisu priupitali pitanja poput: koje su najbolje prakse za stjecanje dodatnih vještina i znanja koje bi mogle pomoći u pronalasku posla, koje su ključne vještine koje bi trebali imati kako bi se istaknuli na tržištu rada, kako bi kandidati trebali pristupiti procesu zapošljavanja, kako se pripremiti za intervju i sl.

Ono što je možda još zanimljivije jest dinamičnost tržišta rada koja nema svoju recepturu s obzirom na to da se tehnološka industrija često mijenja, a s njom, logično, i zahtjevi za  vještinama i znanjima. Tu dolazimo do pitanja što možemo učiniti da bi se prilagodili svim tim promjenama i postali uspješni. Iako nema jedinstvenog odgovora, predstavnici iz navedenih poduzeća će nam barem približiti pristupe ili dati korisne savjete. To je svakako super početak za buduću orijentaciju svim studentima.

Zaista, čeka te jedna vrlo korisna panel rasprava koju svakako posjeti ako si u prilici! Ne zaboravi, prethodno dolasku na Velesajam se registriraj na našoj internetskoj stranici.

Kako se prijaviti?

Registrirati se možeš putem internetske stranice Job Faira. Kad napraviš svoj račun, dobivaš QR kod s kojim ćeš moći ući na sajam, a koji se nalazi na tvojem profilu. Na profil stranici se također nalazi i popis svih dostupnih sadržaja na koje se možeš prijaviti klikom na žuti gumb “Prijavi se”. U slučaju da odustaneš od dolaska, klikni gumb “Odjavi se”.

Za više informacija čitaj novosti na našoj internetskoj stranici.  Prati nas na našoj LinkedIn, Facebook i Instagram stranici. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair uživo, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine. Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave